Shastri Sisters (50. ep.) 16.09.2014. – Devyani pobeđuje!

Indijske Serije

Shastri Sisters (50. ep.) 16.09.2014. – Devyani pobeđuje!

By  | 

01 02 03 04

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod: Avika. Hvala! 🙂

Devyani se izbavi iz prepreke i krene dalje, Rajat, Neil i Anuška su sretni.Devyani sustiže ostale devojke.Ona sustigne i devojku koja je prva.Devyani pobeđuje.Svi su srećni.Rajat dođe do Devyani i čestita joj.Njih dvoje se zagrle, Neil i Anuška nisu srećni zbog tog zagrljaja.Anuška dođe do njih, Rajat ode.Anuška zagrli Devyani.One krenu da se zezaju.Devyani kaže da se mnogo trudila da dobije Rajatov zagrljaj, Anuška je kaže da je zadobila toliko povreda samo zbog zagrljaja, Devyani to potvrdi.Anuška kaže da je ona ( Devyani ).One se zagrle.
Alka i Asta sede za stolom.Vrinda i Santo dođu, Vrinda kaže Santo da više ne ide u kuhinju.Santo kaže da neće i ode. Dolaze ostali članovi porodice i sedaju za stol. Alka ustane, ona dobije poziv s nepoznatog broja.Dobije poziv 3 puta, ali ga svaki put odbije.Asta kaže da ode u sobu i da se javi ako je neki važan poziv.Rohanov tata pita ko je zove.Alka kaže da je nepoznat broj.Rohanov tata kaže da da Rohanu telefon ako još jednom dobije poziv.Alka kaže da hoće.Alka se pita ko je zove. Doručak je završen, Rohan i njegov brat stoje i razgovaraju.Rohanov brat da Rohanu karte za medeni mesec.Rohan je srećan.
Rohan je u sobi, Alka dolazi do njega. Rohan joj kaže da sedne, Alka sedne.Rohan kaže Alki da mu je brat dao karte za medeni mesec.Doda da ako će Alki smetati da idu, neće ići.Alka ustane i ode negde.Rohan tužan ustane i stavi karte u ladicu.Alka nešto kaže, Rohan se okrene i vidi je sa koferom.On je srećan, uzme karte iz ladice.Oni krenu da razgovaraju o medenom mesu, ali nestane svetla.Rohan kaže da će pozvati električara, on da Alki karte i ode.Alka se smeši.Dobije poziv, opet je nepoznat broj. Anuška pozove Neila da dođe do nje i Devyani.Neil dođe i čestita Devyani.Devyani se zahvali i kaže da ne zna da li bi pobedila bez njegove pomoći.Neil kaže da bi pobedila. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site