Sherdil Shergill – 26. epizoda - Manmit reši da ode na veridbu!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 26. epizoda – Manmit reši da ode na veridbu!

By  | 

Sherdil Shergill – 26. epizoda – Manmit reši da ode na veridbu!
Manmit otvara vrata i šokira se kada ugleda Rađa koji je došao. Pita ga šta sada zaboga želi, na šta joj on odgovara da je bio primoran doći jer mu je neprestano odbijala pozive. Njoj se naravno odmah digao pritisak zbog njega. Pridruže im se Ađit i Punit koja sva uzbuđena predlaže da nasamo razgovaraju u sobi. Manmit je ova ideja suluda, ali Rađ oberučke prihvata. Ađit ne može da poveruje da ih je poslala nasamo u sobu. Punit ga uverava da je to pun pogodak. Rađ na kraju izleti iz stana, a za njim i Manmit koja mu poručuje da joj se više nije pojavio pred očima. Manmit doda da niko od njih neće ići na njegovu veridbu.
Bairav i Rađ su došli da ispitaju ljude koji su napali Rađa. Bairav je kao zapeta puška, a Rađ pomalo napet. Glavni iz grupe govori Bairavu da su opljačkali Rađa jer ih je pohlepa obuzela kada su videli da je bogataš. Bairavu ova priča isprva ne pije vodu jer je na nadzornim snimcima delovalo drugačije. Rađ interveniše da ne ubije Boga u ovim napadačima, pa se priseti kako je od Manmit u sobi uzeo pet laka. Tih pet laka je dao ovim napadačima, kao i svoj novčanik i sat, da Bairavu ispričaju iskrivljenu verziju napada. Laknulo mu je jer njegov plan za Sidnej nije propao.
Husein je pomalo iznenađen kada ugleda Manmit u kancelariji, pita je zar ne ide na Rađovu veridbu na šta ona odlučno negira. Husein je savetuje da, ako ne zbog Rađa, ode makar zbog gospodina Jadava koji im je puno doprineo, važno je da održi dobar poslovni odnos nakon svih dešavanja. Neodlučna da li otići ili ne, Manmit se priseti svih lepih trenutaka sa Rađom i govori Huseinu da je rešila da ipak ode na veridbu.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *