Sherdil Shergill – 39. epizoda - Rađ ponižava Manmit pred svima!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 39. epizoda – Rađ ponižava Manmit pred svima!

By  | 


Sherdil Shergill – 39. epizoda – Rađ ponižava Manmit pred svima!

Mišra pokušava nahuškati Rađa protiv Manmit. Rađ ga zgrabi za okovratnik i odbrusi mu da se poslovni odnos promenio samo između njega (Rađa) i Manmit, za njega (Mišru) je ona i dalje gđa Manmit. 
Husein negoduje što se Rađ tako obraćao Manmit pred svima. Manmit uopšte ne pogađa kako joj se obraća, ali ga definitivno neće poštedeti ako bilo šta izmeni u vezi Nebeskog grada. Rađ dovodi novog arhitektu koji će mu pomoći da ostvari svoju ideju te da doda još 10 spratova.
Manmit uveče priča sa svojim roditeljima i pita ih kada će se vratiti. Ađit veli da se vraćaju sutradan. 
Rađ priča sa Radeom koji smatra da je Manmit savršen spoj sa njim. Rađ se obraduje i traži od njega da nastavi priču. Rade odvrati da je tako izgledalo kada ga je Manmit odbranila nakon zbrke iz Šimle.
U kancelariji, Rađ priča sa novim arhitektom Karanom koji ga uverava da s lakoćom mogu dodati još spratova i da ima spremnu prezentaciju za investitore. Rađ primeti da je i Manmit došla i traži od nje da mu skuva kafu. Husein se buni zbog toga ali mu Rađ govori da se ne meša. Manmit smiruje Huseina i skuva kafu za prisutne u kancelariji. Rađ joj saopšti da može ići kući pošto svakako nije potrebna na sastanku sa investitorima. 
Bairav stiže u kancelariju. Pita Manmit zar neće prisustvovati sastanku, što ona negira i odlazi. Počinje sastanak sa investitorima koji informišu da nisu eksperti baš na tom području, stoga su pozvali gdina Patekara da ih posavetuje. Murari prepozna Patekara kao čoveka kog je pokušao da podmiti kada je Rađ zabrljao u kancelariji. Gdin Patekar pažljivo posluša planove da se spratovi povećaju i na kraju izjavi da neće nastaviti sa sastankom dok ne popriča sa Manmit. Bairav je napet. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *