Sherdil Shergill – 38. epizoda - Husein pronalazi Manmit i Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 38. epizoda – Husein pronalazi Manmit i Rađa!

By  | 

Sherdil Shergill – 38. epizoda – Husein pronalazi Manmit i Rađa!
Manmit i Rađ pokušavaju otvoriti vrata uz pomoć šipke. Manmit gubi kontrolu i udari glavom o zid. Rađ se zabrine i požuri do nje da proveri da li je dobro. Pošto nije uspeo da otvori vrata, u besu odbacuje šipku i seda pored Manmit pokušavajući da je zagreje tako što je grli. Međutim, Manmit gubi svest zbog čega se on dodatno zabrine. Hladno je i njemu. Na zabavi svi na čelu sa Huseinom traže Manmit i Rađa koji su nestali. Rađ uspeva da privuče Huseinovu pažnju uz pomoć svoje zviždaljke i Husein ih ubrzo pronalazi unutar komore kako leže. U posetu dolazi lekar koji uverava sve da će Manmit biti dobro nakon što se odmori. Rađ seda kraj Manmit i pomazi je po glavi dok spava. Manmit je sledećeg jutra iznenađena što spava kraj njega, skoči i probudi ga.
Po povratku kući, Bairav zatraži od Rađa da iskoristi moć koju poseduje kao šef i da nekako izvuče Manmitin pristanak da sagrade još deset spratova za projekat Nebeski grad.
Sutradan, Rađ pokušava da provuče Manmit ideju o tome, ali ona strogo odbija. On od Mišre zatraži sve papire i pred svima optužuje Manmit da ne želi pristati na dalju izgradnju jer se zapravo vodi egom, sebična je. Manmit kroz argumente pojasni zašto to nije moguće i doda da se zgrada može srušiti ako to urade, a u tom slučaju on kao šef kompanije može biti uhapšen. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *