Sherdil Shergill - od 61. do 64. - Rađ reši da napusti kućusa Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 61. do 64. epizode – Rađ reši da napusti kuću Jadavovih sa Manmit!

By  | 

Prevod: Sebas 😄

61. epizoda: Pod uticajem Niralinih laži i provokacija, Rađ je iznerviran zbog Manmit pošto misli da se loše ponela prema njegovoj majci. Međutim, on kasnije otkrije da je Nirali pred gošćama nazvala Anmola služavkinim sinom i vanbračnim detetom i razočaran je pto ga je slagala. On se oseća krivim i izvini Manmit što joj nije verovao. Hoće li mu Manmit oprostiti?
62. epizoda: Rađ je ljut na svoje roditelje nakon što otkrije istinu i netrepeljivost koju osećaju prema Manmit. Od Dipua sazna da Manmit nije gurnula Nirali. On se još suoči sa njima i saopšti im svoju odluku da zauvek napusti kuću sa Manmit. Bairav ga dramom bezuspešno pokuša odvratiti. Manmit je šokirana kada čuje njegovu odluku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


63. epizoda: Bairav traži od Nirali da po svaku cenu vrati Rađa i Manmit u kuću i odbija da razgovara sa njom dok to ne učini. Nirali dolazi kod Manmit kući i izvinjava joj se na svemu. Da li će Rađ i Manmit odlučiti da se vrate nazad?
64. epizoda: Nakon što je izdramila i odglumila pokajanje, Nirali je uspela da ubedi Manmit i Rađa da se vrate kući, a Bairav ih srdačno dočeka nazad u svoj dom. Nešto kasnije, Nirali postaje njena životna misija da se osveti Manmit za sve uvrede koje je zbog nje pretrpela. Koji je njen plan?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *