Sherdil Shergill – 33. epizoda - Manmit pred svima odbija Rađa i otkriva njegovu istinu Jadavovima!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 33. epizoda – Manmit pred svima odbija Rađa i otkriva njegovu istinu Jadavovima!

By  | 

Sherdil Shergill – 33. epizoda – Manmit pred svima odbija Rađa i otkriva njegovu istinu Jadavovima!
Rađ se šokira kada vidi Manmit i pita kako je završio u njenoj sobi, a ona mu kaže da bi i dalje bio mamuran u baru da ga nije dovela kući. On je pita da li je htela da mu pomogne nakon što ga je ošamarila i oterala. Manmit mu otkriva da je došla u bar da mu se izvini. Rađ joj kaže da je mogla da mu se izvini preko telefona i pita je zašto je došla čak u bar. Pre nego što Manmit uspe da izađe iz sobe, on je zaustavlja i govori joj da se seća onoga što se sinoć dogodilo i ponovo joj izražava ljubav, potpuno trezan. Punit prisluškuje njihov razgovor i radosno budi Ađita kako bi ga obavestila o ovome. Manmit podseća Rađa da je njegov brak sa Anišom ugovor, na šta joj on otkriva da je ugovorio brak u nadi da će ga ona sprečiti. On joj zatim izjavi ljubav i zaprosi je. Međutim, Manmit nije svejedno, želi nešto vremena. Rađ joj daje vremena da razmisli do uveče i radosno odlazi. Punit pita Manmit zašto nije pristala. 
Jadavovi polemišu kada se Bairav vrati kući iz pol. stanice, te otkrije Nirali da im je za DNK test potreban samo Anmolov pampers. 
Manmit razmišlja o Rađovim rečima, potom ga pozove da mu u Kuku klubu saopšti konačan odgovor na prosidbu. Rađ se pojavi u klubu i predstavi je publici kao ljubav svog života. Međutim, šokira se kada se svetla upale i ugleda Bairava sa porodicom. Manmit govori Bairavu da je želela da odbije Rađa pred svima kako više ne bi dolazilo do nesporazuma. Takođe im otkrije da je Rađ veliki lažov koji dva dana sedmično u istom klubu nastupa kao komičar. Rađ je u neverici. 
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site