Sherdil Shergill - 58. epizoda - Nirali traži od Punit da ne dovodi Anmola u kuću Jadavovih!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 58. epizoda – Nirali traži od Punit da ne dovodi Anmola u kuću Jadavovih!

By  | 


Sherdil Shergill – 58. epizoda – Nirali traži od Punit da ne dovodi Anmola u kuću Jadavovih!
Nirali objašnjava Manmit da sama odluči i skuva jela po svom izboru. Nisu baš nešto izbirljivi tako da slobodno neka skuva šta god poželi. Manmit je upita kada će onda imati vremena da ide u kancelariju. Nirali odgovara da da svakako ne može da ide nedelju dana na posao kao što je sveštenik naložio, a nakon toga mogu da podele dužnosti. Ona (Manmit) neka pravi doručak, ona (Nirali) će ručak a oko večere neka joj samo pomogne jer će sigurno biti umorna po dolasku kući. Manmit pristaje da učini sve što je u njenoj moći i ppredlaže da sada lepo doručkuju, ali Nirali je zaustavlja govoreći da u njihovoj porodici žene ne jedu u isto vreme kad i muškarci, već nakon što oni završe. Pankudi je izuzetak jer je kćerka kuće. Međutim, Manmit je pozove da pođe sa njom. Ljubazno je natera da sedne za sto na kom je poslužen doručak i pita kako je moguće da svi jedu, a da ona koja sa toliko ljubavi sprema hranu mora da čeka. Sada kada je došla u njihovu kuću, pravila će malo morati da se promene. Rađ je sluša kao začaran, oduševljen je. 😀 Manmit doda da je kuhinja njena odgovornost, tako da treba da jedu svi zajedno, a onda sve ponudi voćem. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site