SiddhiVinayak – 154. epizoda – Vin upozna Šivama!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 154. epizoda – Vin upozna Šivama!

By  | 

SiddhiVinayak – 154. epizoda – Vin upozna Šivama!
Vin posmatra Ridi kako jede sladoled. Ona mu kaže da je niko neće oženiti ako nastavi da jede toliko. Postaće debela ako bude jela toliko sladoled. Kome će se onda svideti? Vin odgovara da će se njemu sviđati. Sedne pored nje i obriše joj sladoled sa usana. Ridi je stidljiva. Dodirne svoje usne. Vin je pita hoće li postati debela zajedno sa njim. Klekne pred njom držeći sladoled u ruci i upita je da li je spremna da ceo život deli sladoled sa njim. Ona se nasmeje i gricne sladoled. Pruži i njemu i namaže mu nos. Međutim, ispostavi se da je Vin sve ovo samo zamišljao. Pogleda u prsten u svojoj ruci. Zapita se zašto, iako zna da je Ridi udata, oseća da je ona samo za njega. Zašto ne može da objasni svom srcu da nikad neće moći da bude njegova? U suzama se priseća njihovih zajedničkih trenutaka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!