SiddhiVinayak – 172. epizoda – Vin pronalazi venčani list!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 172. epizoda – Vin pronalazi venčani list!

By  | 

SiddhiVinayak – 172. epizoda – Vin pronalazi venčani list!
Vin ode da poseti Manua. Zaprepasti se kad vidi da je ovaj malo ranjen. Razbesni se i pita ko mu je to uradio. Manbir odgovara da ga je napao neki zatvorenik. Vin iznervirano pita ko je taj, kako se zove. Manu ne zna, a i skreće temu. Pita ga zašto je došao da mu pokazuje lažno saosećanje i misli li i dalje da ga je on napao. Vin je i dalje zbunjen. Pita ga da li je istina da je oženjen sa Ridi. Manu se iznenadi i pita ga ko mu je to rekao. Vin ga uznemireno pita da li je to istina. Manu potvrdi. Vin ne može da veruje, pita zašto su to krili od njega. Manu objašnjava da je bilo teško spasiti mu život i da su i sami doktori bili izgubili nadu. Ridi se udala za njega kako bi ga spasila, nije marila za svoj život. Vin ga pita zašto mu nisu rekli, saznao je od Gurua. Manu odgovara da su im doktori strogo naredili da mu ne govore ništa što bi ga moglo uznemiriti jer ne bi podneo šok. Vin ga pita ima li neki dokaz venčanja, neku sliku možda… Ovaj veli da postoji dokaz i da se nalazi u njegovom sefu u kancelariji, te doda da je šifra sefa datum Vinovog rođenja. Vin se iznenadi. Dirnut je. Manu mu kaže kako mu je žao što mu ne može objasniti koliko mu znači, nije mu verovao… Neka ide sad i nađe taj dokaz i neka ne gubi poverenje u Ridi jer nigde neće naći tako iskrenu osobu poput nje. On se potom vrati nazad u ćeliju. Vinu su suzne oči. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!