SiddhiVinayak – 201. epizoda – Vin je proglašen nedužnim na sudu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 201. epizoda – Vin je proglašen nedužnim na sudu!

By  | 

SiddhiVinayak – 201. epizoda – Vin je proglašen nedužnim na sudu!
Prevod: Maya.
Rudra spusti lutku dole i razmišlja o Sidi i govori: ,,Izgledala je baš poput tebe. Ti znaš kako mi je lako da dobijem devojke nalik tebi. Ti si mi uspomena na onu koju sam obožavao. Ona me nije prihvatila i nije mi uzvratila ljubav… pa sam morao da je ubijem. Ako ne može biti moja, neće biti ničija onda! Učinio sam pravu stvar, zar nisam? Jesam! Znam da jesam. Dobio sam kaznu što sam je voleo, a ona što mi nije uzvratila ljubav. Oboje smo dobili kaznu! Bila bi živa da me je volela! Želim da imam nekoga po svaku cenu. Biće moja! Sidi je samo moja! Rudrina Sidi i Sidin Rudra!”
On se smeje bolesno.

Sidi, Šankar i Vinov advokat diskutuju o Vinovom slučaju. Sidi podeli svoju teoriju s njima – da je Šivam bio upucan otpozadi, ali je stajao ispred Vina prema Vinovoj izjavi. Šankaru i Vinovom advokatu se dopada ova teorija. Sidi kaže da je tu sigurno bio i snajperista, puno metaka je nađeno na zemlji. Šankar je podrži i obraduje se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!