SiddhiVinayak – 203. epizoda – Vin reši da dovede Rudru u kuću Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 203. epizoda – Vin reši da dovede Rudru u kuću Kundrinih!

By  | 

Manđiri odbrusi: “Supruga može da oprosti, ali majka ne! Ako želiš da se iskupiš dovedi mog sina u ovu kuću! Ovde pripada!”
Šankar klimne glavom i izađe.
Manđiri ozlojeđeno govori: “Dao si mog sina u hram! Sad ću sve da uništim i svake sekunde ima da te podsećam na tvoje nedelo!”

Sidi uzrujano šetka po sobi. Razmišlja o Manđirinim rečima i mozga: “Znači da je majka (svekrva) aludirala na Rudru kad je rekla da sve što radi radi za svog sina. Znači da već dugo zna istinu! Kako može da igra takvu igru?”
Vin mrmljajući, uplakan, uđe u sobu i sedne na krevet.
Pita se: “Zašto sam tako prevaren?! Zašto je to bilo potrebno??”
On besno počne da udara svoju ruku o krevet. Sidi ga odmah zaustavi, povrediće se. Vinu je žao, Manđiri ga toliko voli iako joj je on pastorak.
Dodaje: “Ne bih bio živ da nije bilo nje! Počeo sam da je poštujem još više! Jako je volim!”
Sidi je žao, razmišlja u sebi: “Kako da ti kažem da tvoja majka spletkari… Kako je pokušavala da te ubije samo da bi spasila svog pravog sina… Bespomoćna sam… Ne mogu ti to reći jer mi ne bi poverovao…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!