SiddhiVinayak – 204. epizoda – Rudra pristane da ostane u kući Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 204. epizoda – Rudra pristane da ostane u kući Kundrinih!

By  | 

SiddhiVinayak – 204. epizoda – Rudra pristane da ostane u kući Kundrinih!
Vin mahne Rudri ispred očiju pošto vidi da on gleda u jednu tačku (Sidi). Pita ga kuda je odlutao. Ovaj ne odgovori ništa, ali kad opet pogleda u Sidinom pravcu, shvati da je ona nestala/otišla. On u sebi pomisli kako je Sidi poput leptira. Vin mu kaže da je zakasnio u tu kuću, ali će mu on nadoknaditi tih 25 godina. Obećava mu da će dobiti sve što mu pripada. Zove ga da mu pokaže vilu, ali ovaj to odbije. Vin ga ipak ljubazno pozove da pođe sa njim. Rudra laže da je došao samo kako bi uzeo svjou narukvicu, nije došao da bi ostao.
Vin mu kaže: “Shvatam da ne možemo povratiti ono što smo izgubili, ali ja ću ti dati svu sreću koju si izgubio. Molim te, ostani, brate.”
Rudra mu odgovori da se on ne razume u veze i nisu mu bitne. Može živeti bez njih. Okrene se da ode, ali ga Vin opet zamoli da ostane bar zbog majke. Ona neće moći da živi bez njega. Puno ga voli. Neka ide nakon što se bar jednom vidi sa njom. Rudra popusti. Šankar ga ugleda tu i samo ćuti. Potom tiho ode.
Vin odvede Rudru u Manđirinu sobu: “Majko! Gde si? Vidi koga sam ti doveo! Rudra, otac je sve to uradio zbog mene. Ona (Manđiri) nije ništa kriva. Nije ni znala da si živ. Verovala je u ono što joj je rečeno.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site