SiddhiVinayak – 228. epizoda - Manđiri zamalo otkrije istinu Vinu i Šankaru!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 228. epizoda – Manđiri zamalo otkrije istinu Vinu i Šankaru!

By  | 

SiddhiVinayak – 228. epizoda – Manđiri zamalo otkrije istinu Vinu i Šankaru!
Rudra sačeka Sidi i Vina u dnevnoj sobi. Ljut je i ljubomoran. Pita Vina kako to da im je trebalo toliko dugo da se vrate kući. Vin i Sidi su bliski i smeškaju se. Rudra na osnovu Vinovog udvaranja Sidi i ruža na njegovoj košulji shvata da su ovo dvoje bili intimni i pobesni. Kune se da neće dozvoliti da se to ponovi.

Rupmati (žena zadužena za Rađvirov i Praćin film) prikazuje Praći producentu i još nekim važnim ljudima. Oni su očarani njenim izgledom, zagledaju je i pipkaju. Praći pobesni i razdere se na njih. Rupmati je ljuta na nju. Praći ih načuje kako se zezaju na njen račun. Plače, ali je i ljuta.

Gauri u sred noći pozove Sidi da joj nešto pokaže. Ispostavlja se da Manđiri baca onaj prah koji je dobila od tantrika, protiv duhova, po kući i recituje neke mentre. Sva je smešna. Sidi i Gauri reše da odmah iskoriste Manđirin strah, pa se Gauri preruši opet u Vaibavi i pođe niz stepenice sa sve nožem u ruci. Manđiri se prepadne i počne da baca onaj prah i recituje mantre. Zatvori oči od straha, a kad ih otvori, shvati da je Gauri-Vaibavi nestala. Taman se obraduje, kad se okrene i shvati da je Vaibavi iza nje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site