SiddhiVinayak – 293. epizoda – Vin napokon shvata da je Sidi nedužna!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 293. epizoda – Vin napokon shvata da je Sidi nedužna!

By  | 

SiddhiVinayak – 293. epizoda – Vin napokon shvata da je Sidi nedužna!
Čampak/Rađvir se pravi da poznaje, tj. da zna za Rađvira kao glumca i uveren je da bi ta uloga bila prava za njega. Vin se pravi da je sumnjičav, ali Čampak o Rađviru govori sve najbolje.
U Urvašinoj sobi počne da se širi nesnosan dim. Upalile se čili papričice i “lepinje” od kravljeg izmeta koje su namerno postavile Sidi i Praći. Urvaši se probudi i počne da kašlje/kija. Praći sluša šta se događa, u ušima su joj slušalice. Ona da signal Sidi.
Mukeš i Vin i dalje pokušavaju provokacijama da razotkriju Rađvira.
U sobi, Urvaši je loše. Seti se Čampakovih reči pa pomisli kako bi trebalo da prizna svoje grehe. Nema nikoga unaokolo ko bi je mogao čuti. Počne rečima da je počinila mnogo grehova. Praći sluša, ali i razmišlja kako mora da skrene Rađviru pažnju jer se ponaša nenormalno ispred svih. Rađvir se sve više razotkriva, počne da izgovara neke monologe, pa čak i zaigra kako bi se dokazao kao dobar glumac. Vin mu kaže da on stvarno dobro igra i nazove ga pravim imenom. Ovaj šokirano stane. Vin mu kaže da bi trebalo da dobije Oskara za izigravanje Babe. Skine mu bradu i brkove pa mu prebaci da se igrao njihovim emocijama. Svi su šokirani i pitaju se šta se to dešava u kući. Vin izjavi da će im on reći. Potom zahvali Mukešu i ovaj ode. Vin otkrije svima da su se Sidi i Rađvir urotili da muče Urvaši. Upita potom Sidi zašto je to uradila. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site