SiddhiVinayak – 300. epizoda – Vina udari kamion, pada u komu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 300. epizoda – Vina udari kamion, pada u komu!

By  | 

SiddhiVinayak – 300. epizoda – Vina udari kamion, pada u komu!
Sidi podigne ruku i zaustavi Vina. Počne ona da gazi bosonoga po staklu. Vin se šokira, kao i ostali. Sidi takođe raskrvavi stopala, boli je. Klize joj suze niz lice. Vinu nije svejedno, boli ga gledajući je takvu. Kaže joj da ne kažnjava sebe za njegovu grešku. Moli je da stane. Sidi nastavi dalje i kaže Vinu da njegov bol ne može umanjiti bol koji je on njoj zadao. On je sada hodao po staklu, a tako je i njoj bilo kad je oženio drugu dok mu je ona još uvek bila žena, kad je bio spreman da prvu bračnu noć provede sa drugom. Komšije počnu da tračare između sebe, iznenađeni su. Sidi nastavi, pa kaže Vinu da bi možda i razmislila da je makar na sekund zastao pre nego što joj je strgao mangalsutru, ali nije se zaustavio tada. To je označilo kraj njihove veze. On je započeo, a ona će dovršiti. Pođe odatle. Vin požuri za njom. Moli je da stane. Sidi pređe ulicu. Ne želi da ga sluša. Kamion se kreće ka njoj. Vin je odmah iza nje i shvata da će je udariti kamion. Zato odgurne Sidi na sigurno, ali kamion udari njega i odbaci ga. Njegova krv padne na njen razdeljak i čelo. On padne na beton, glava mu je jako povređena. Sidi u šoku krikne njegovo ime i pojuri kod njega. Moli ga da otvori oči. Vin jedva gleda na oči i na kraju se onesvesti. Sidi preplašeno viče njegovo ime. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!