Sila 50 epizoda,Ahmeta hapse - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 50 epizoda,Ahmeta hapse

By  | 

BoranAhmeta hapse

Rezultati mamografije pokazuju da Bedar ima masu u dojci.Doktor kaze da moraju uraditi biopsiju.Narin je trudna,ceka devojcicu.Narin govori Sili da ceka devojcicu.Doktor ne zna da Dzelil ne zna za problem gospodje Bedar I obavestava ga da joj ne moze zakazati pregled za danas,vec za cetvrtak.Dzelile se ljuti na Bedar sto mu je precutala istinu.

Covek koji je pokusao ubiti Borana trazi od Ahmeta novac.Ahmet kaze da onaj ko zavrsi posao treba dobiti novac,a da ga on nije zavrsio.Covek kaze da je dogovor bio da puca u Borana I dag a niko ne vidi I da je on tako I turadio.On trazi novac I preti Ahmetu d ace Firuz saznati gde on boravi ukoliko ne da novac.

Ambulantna kola prebacuju Borana u Instanbul.U ambulantnim kolima je I Sila.Za to vreme Bedar I Dzelile odlaze kolima u Istanbul,zajedno sa Bedirhanom.

Sestra objasnjava Sili da Boran reaguje cim ona dodje.Ona joj kaze da sapne nesto Boranu na uho I pokazuje joj kako Boranovo srce odmah brze otkucava.Sestra joj objasnjava da je Boran cuje I da treba sto vise da govori.
Sila govori Emre da je izmedju njih samo poslovni odnos I nista vise od toga.Ona mu kaze das u zajedno odrasli,I da ih vezuju lepa secanja,ali samo secanja.Emre se povlaci I kaze da ga vise nikad nece videti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ahmeta hapse.

Sila priznaje Boranu da se na prvi pogled zaljubila u njega I da se stalno ljutila sto nije mogla odoleti njegovoj privlacnosti.Ona mu kaze da je on poseban.Ona mu kaze da je on njen suprug,prijatelj I ljubavnik I moli ga da nigde ne ide.Boran na kratko otvara oci,a potom ponovo zazmuri,dokle Sila lezi na njegovom ramenu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *