Sila 53 epizoda,Silin rodjendan - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 53 epizoda,Silin rodjendan

By  | 

BedarSilin rodjendan

Dilan upada u lose drustvo.

Boran je sa Zejnep u radnji,on gleda da kupi poklon za Silu.Esma ih vidi.Sila zove Borana.Boran  ne zewli da joj se javi,jer ne zeli da mu nesto izleti I pokvari iznenadjenje koje joj sprema.Sila izlazi,stize joj poruka od Esme u kojoj kaze da zna zasto je Sila nervozna I da je sada razume.U sledecoj poruci Esma salje sliku Borana I Zejnep zajedno u butiku.Zejnep je pomogla Boranu da odabere haljinu za Silu.

Bedirhan je dobio temperaturu.Sila je nervozna zbog Borana,a I zabrinuta za dete.
Dzelile trazi posao.

Sila I Boran su u sobi.Sila je ljuta.Boran pokusava da se igra sa detetom.Sila mu govori da ima temperaturu.Boran je pita zasto ga nije zvala.Ona kaze da ga je zvala ali on nije cuo tel.Kaze mu da Bedirhanu rastu zubi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sila se budi.Boran nije u krevetu.Ona ljubi sina.Boran ulazi sa cvecem zeli joj dobro jutro.Boran ispraca Silu na posao.Ona ga pita sta ce danas da radi.Boran kaze da ne zna I da jos uvek nije odlucio.Boran kaze Sili da ne planira nista za uvece jer moraju razgovarati.Sila je zabrinuta I zeli da joj odmah kaze sta ima.Boran kaze da moraju da razgovaraju nasamo.Sila pristaje.

Bedar razgovara sa Dzelila.Kaze mu da je mirna ako joj se I nesto dogodi.Ona kaze da je Sila imucna I da ce im pomagati.Ali da brine za Emira jer je on jos uvek mali I pita da l ice se dobro brinuti o njemu.

Sila ljutito zove Dilan preko tel.Boran zove Dzelila jer organizuje proslavu Silinog rodjendana.Dzelil kaze d ace on I Bedar doci.

Sila je kuci,kaze Boranu da razgovaraju vec jednom.Boran joj kaze da prvo otvori poklon.Sila vidi haljinu,priseca se slike.Srecna je sto je Boran haljinu kupio njoj.Ona ga pita da li je on izabrao.Boran kaze da jeste.Sila oblaci haljinu.Boran joj kaze d ace svi zajedno proslaviti njen rodjendan.

Dilan ne zeli da prisustvuje Silinom rodjendanu,jer je Sila grubo razgovarala sa njom.Dulan potom razgovara sa deckom I govorimu d ace je od sada dovoziti I odvoziti iz skole I da ne zna kako ce se vidjati sa njim.On kaze da ako ona zeli smislice vec nesto.

Svi su na proslavi Silinog rodjendana.Dzelile pita da li se nece ljutiti ako oni odu ranije,on navodi razlog da ga muci zeludac,a potom da mu se spava.Oni odlaze.Proslavi se pridruzuje Zejnep koju prati Omer.Sila nije bas srecna.Svi su za stolom.Omer govori Zejnep da mu je dosadno I pita je da krenemo.Zejnep kaze da je nepristojno.Omer ustaje I pita je da li ide ili ne.On odlazi.Zejnep odlazi za njim I izvinjava se ostalima.
Neko zove Silu I obavestava je da je Dilan nestala.Sila je u soku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *