Sila 55 do 57 epizode,Sila saznaje da je Bedar bolesna - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 55 do 57 epizode,Sila saznaje da je Bedar bolesna

By  | 

429153_272305756228678_481689988_nSila saznaje da je Bedar bolesna
55 epizoda
Sila se jako naljuti kad sazna da su Zejnep i Boran zajedno u Mardinu. Iako nastoji skriti svoja osecanja, Sili je jasna priroda Zejnepinog interesa za Borana. K tomu, iako je Boran rekao d ace se odmah vratiti u Istanbul, stvari se ne odvijaju po planu. Morace ostati u Mardinu jos jednop vece… Zajedno sa Zejnep…
Boranov stric obavestava Borana koji je u Mandrinu da je neko krenuo da izvrsi Silinu presudu bez njegovog odobrenja I da ne zna ko je to.
Dzelil brzo prodaje kucu u Mardin.
Zihan razgovara sa Dilaverom,savetuje ga da sto pre ode u Mardin ili da Umu I decu dovede u Istanbul.
Boran saznaje od Dzelila da Bedar ima rak dojke.On mu kaze da je zato prodao kucu u Mardinu.
Omer prosi Zihan,ali ona za sada ne daje odgovor.

56 epizoda

Sila odluci suprotstaviti se Zejnep te krece u akciju. Ponudi Boranu da se zajedno vrate u Mardin, ali Boran to ne prihvata. On ne kaze Sili da ne zeli da se vrate zato sto je Bedar bolesna, nego kao izgovor koristi svoju terapiju sa Zejnep. Ta situacija dodatno zabrine Silu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


S druge strane, Esma se zeli osvetiti Sili pa odlazi razgovarati sa Zejnep. Nakon tog razgovora Zejnep u ruci ima snazan adut koji moze iskoristiti protiv Sile.
Omer shvata da je Zejnep zaljubljena u Borana.
Sila saznaje da je njen otac prodao kucu u Mardin I jako je ljuta.Boran joj priznaje da je njen otac imao jak razlog zato I da je to uradio zbog bolesti.On joj priznaje da Bedar ima rak.Sila place.Boran je tesi da je bolest rano otkrivena I da ce se izleciti.
Sila pita majku zasto joj nije rekla da je bolesna I deli sa njom brigu koju oseca zbog Zejnep.
Sila I Boran dele romanticne trenutke.Boran dobija tel.poziv I saznaje da je pucano na Selima.

57 epizoda
Osman je nanisanio Silu,ali ne zna se hoce li metak pogoditi nju ili Narin koja stoji pokraj nje I razgovara sa njom. Boran stize u zadnjem trenutku. Ne uspeva spreciti Osmana da puca, ali natera ga da pozali zbog toga sto je ucinio. Srecom,niko nije povredjen.
S druge strane, Samimova smrt stvorila je novu odgovornost za Borana. Mora ispuniti svoje casno obecanje i zastititi Samimovu suprugu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *