Sila 68 i 69 ep.,Tajna Firuz age - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 68 i 69 ep.,Tajna Firuz age

By  | 
Boran u bolnici

Boran u bolnici

 

Tajna Firuz age

68 epizoda
Boran i Sila nadaju se da je napokon sve uredu, ali vest da je neko pucao u Firuz-agu oboje ih potrese pa u velikoj zurbi odlaze u Mardin. Firuz-agino je stanje kriticno, a Boran krece u istragu kako bi saznao ko je to ucinio. Ali  niko osim Firuz-age ne zna jednu cinjenicu..Firuz aga,dokle je u bolnickom krevetu priznaje Zinaru jednu cinjenicu koja ga bas iznenadi.On mu govori da za to niko ne sme da zna I da ce reci da on nista nije video I nista nije cuo.I da ce se on licno obracunati sa napadacem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


S druge strane Berzan, koji je odustao od sukoba i rekao da ce zapoceti nov i drukcji zivot, rastrgan je izmedju osecnaja i logike. Ni sam ne zna hoce li odrzati rec koju je dao Boranu.

69 epizoda
Berzanov iznenadni povratak u Mardin izludi Borana. Njegov stari prijatelj nije odrzao svoju rec. Boran drzi pistol uperen u Berzana I pita gad a li je on pucao u njegovog oca.Pored toga, pistolj kojim je pucano u Firuz-agu isti je kao i Berzanov. Neocekivani razvoj situacije dovede do novog sukoba izmedju Borana i Berzana. Taj ce sukob jednom zauvek resiti njihove razmirice.
Stanje Firuz age je bolje I on vise nije kriticno.Boran govori Abaju da je Berzan dosao zbog sina.
Zinar razgovara sa Firuzom I Firuz mu kaze da ovo moraju da srede pre nego sto deca saznaju za to.On dodaje da nikuda ne ide bez  njegovih ljudi.
Jedan covek je prikazan u kafani,raspituje se gde moze pronaci Boran agu.
Dzelile I Bedar su u svojoj kuci u Madrin.Bedar kaze Dzelilu da za to mogu zahvaliti Boranu I da mu se nikad ne mogu oduzeti.Ona ga pita da li mu je vratio nova cod kuce.Dzelile kaze da Boran nije zeleo da uzme novac.Bedar ubedjuje Dzelila da moraju Boranu dati novac.
Nepoznat covek trazi Borana kuci.On kaze da je on Fevzi od Devranovih I da ga Boran ne poznaje,ali da ga mora hitno videti.
Boran saznaje da je Fevzan aga,covek koji ga je trazio u bolnici.
Dzelile se opija u kafani,dok ga zabrinuta Bedar ceka kuci.
Boran stize u bolnici sa sinom Fevzan age i tamo nalazi Zinar agu.Boran mu prica zasto je dosao u bolnicu.Sin od Fervzan age je kod oca u sobi.On mu priznaje da su Firuz aga i Finaz aga ubili njegove roditelje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *