Sila 70 ep.,Boran saznaje istinu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 70 ep.,Boran saznaje istinu

By  | 

Boran saznaje istinuBoran saznaje istinu

Dzelile pijan odlazi iz kafane.

Lekar obavestava Murata, sina Fevzan age,da je Fevzan pod uticajem jakih lekova I da je normalno sto bunca I govori besmislice.Firuz aga,govoori Zinaru da mora da nagovori Fevzan agu da ne govori nista.On kaze da ne sme za to da sazna Boran.

Dilaver I Boran razgovaraju o Berzanu.Boran smatra da se Berzan promenio,dokle Dilaver u to sumnja.Boran ga podseca da se I on/Dilaver/suprostavio svima jer je zeleo da ozeni Dzeren.Dilaver mu priznaje da kada bi ubedio Dzeran sve bih ostavio I otisao.Boran kaze da mozda Berzan bas to radi.

Sila I Narin posecuju decu u skoli.One razgovaraju sa jednom devojcicom koja ih obavestava da je uciteljica bolesna I da nece dolaziti u skolu do kraja godine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fevzan govori zeni da je miran sto je Muratu rekao istinu,jer on ima prava to da zna.

Zeliha razmislja o Berzanovoj ponudi.

Boran od oca pokusava da sazna ko je pucao u njega,ali bezuspesno.Boran se nalazi sa Abajom I govorio mu da ga otac najverovatnije time zeli zastititi.Boran zove Hasana I kaze da pripremi auto da ga odveze u kuci kod vinograda.On tamo odlazi I razgovara saHasanom.On ga ispituje kako je nasao Firuz agu I zasto se nije obratio za pomoc,on nastavlja,da zna,da mu je on rekao da to ostane tajna,ali da je njegov otac mogao umreti I da ako mu ne kaze ono sto zna,mozda ce ista osoba ponovo da pokusa da ubije njegovog oca,Hasan mu priznaje da je video ko je pucao u Firuz agu.Hasan Boranu prepricava ceo dogadjaj I otkriva mu ko je to uradio.

Fevzijevo stanje je lose.On govori zeni da ne kaze Muratu sta se dogodilo njegovim roditeljima,traze joj da se zakune.Doktori dolaze.Prebacuju ga u salu.Murat dolazi kod Favzija u sobi,ali je soba prazna.On saznaje da je Favzi na intezivnoj nezi.Murat u njegovoj sobi pronalazi crni kofer pun novca.

Boran je kod oca I trazi odgovorzasto ga je lagao da ne zna ko je pucao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *