Sila 70 ep.,Boran saznaje istinu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 70 ep.,Boran saznaje istinu

By  | 

Boran saznaje istinuBoran saznaje istinu

Dzelile pijan odlazi iz kafane.

Lekar obavestava Murata, sina Fevzan age,da je Fevzan pod uticajem jakih lekova I da je normalno sto bunca I govori besmislice.Firuz aga,govoori Zinaru da mora da nagovori Fevzan agu da ne govori nista.On kaze da ne sme za to da sazna Boran.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dilaver I Boran razgovaraju o Berzanu.Boran smatra da se Berzan promenio,dokle Dilaver u to sumnja.Boran ga podseca da se I on/Dilaver/suprostavio svima jer je zeleo da ozeni Dzeren.Dilaver mu priznaje da kada bi ubedio Dzeran sve bih ostavio I otisao.Boran kaze da mozda Berzan bas to radi.

Sila I Narin posecuju decu u skoli.One razgovaraju sa jednom devojcicom koja ih obavestava da je uciteljica bolesna I da nece dolaziti u skolu do kraja godine.

Fevzan govori zeni da je miran sto je Muratu rekao istinu,jer on ima prava to da zna.

Zeliha razmislja o Berzanovoj ponudi.

Boran od oca pokusava da sazna ko je pucao u njega,ali bezuspesno.Boran se nalazi sa Abajom I govorio mu da ga otac najverovatnije time zeli zastititi.Boran zove Hasana I kaze da pripremi auto da ga odveze u kuci kod vinograda.On tamo odlazi I razgovara saHasanom.On ga ispituje kako je nasao Firuz agu I zasto se nije obratio za pomoc,on nastavlja,da zna,da mu je on rekao da to ostane tajna,ali da je njegov otac mogao umreti I da ako mu ne kaze ono sto zna,mozda ce ista osoba ponovo da pokusa da ubije njegovog oca,Hasan mu priznaje da je video ko je pucao u Firuz agu.Hasan Boranu prepricava ceo dogadjaj I otkriva mu ko je to uradio.

Fevzijevo stanje je lose.On govori zeni da ne kaze Muratu sta se dogodilo njegovim roditeljima,traze joj da se zakune.Doktori dolaze.Prebacuju ga u salu.Murat dolazi kod Favzija u sobi,ali je soba prazna.On saznaje da je Favzi na intezivnoj nezi.Murat u njegovoj sobi pronalazi crni kofer pun novca.

Boran je kod oca I trazi odgovorzasto ga je lagao da ne zna ko je pucao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site