Sila 33 i 34 epizoda,Boran nalazi Silu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 33 i 34 epizoda,Boran nalazi Silu

By  | 

serija Sila

Boran nalazi Silu

33 epizoda
Tvornica je pretrpela veliku štetu, a ljudi u strahu čekaju Silu i Borana. I Azad je jedan od prestravljenih. Boran napokon izlazi noseći Silu u naručju. Svi su presretni, a Boran i Azad odvoze Silu u bolnicu. Sila je očajna jer postoji opasnost od gubitka deteta, a još je više pogodi vest o Ajšeninoj smrti. Bedar i Narin pohrle u bolnicu čim čuju novosti, a Kevser uživa u situaciji. Samo je Firuz zabrinut za Silu i dete. Odlučeno je da će se tvornica zatvoriti. Neki od radnika mole Džihana za posao, a neki dolaze pred Firuza. Džihan će ovo iskoristiti za sebe. Azad sumnja da on stoji iza požara, a čini se da ga u tome podupire i izveštaj veštačenja. Azad kaže ocu da će to dublje istražiti, a ta njegova odlučnost uznemiri Džihana. Njih se dvojica nađu jedan nasuprot drugom… U tom će ratu jedan pobediti, a jedan pak izgubiti sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


34 epizoda
Borana duboko potrese vest o Azadovoj smrti. Okleva je preneti Sili pa s lažnom izgovorom izlazi iz kuće. Sila shvaćt da se nešto dogadja, ali ne zna šta. Dok Boran istražuje mesto Azadove smrti, stiže policija i odvodi njega i njegove ljude na ispitivanje. Džihan je pak rekao ocu šta se dogodilo. Otac njegovo delo odobrava i okrivljuje Borana za nesmotrenost. Boran zatim odlazi Džihanovoj kući kako bi od njega zatražio objašnjenje. Posvađa se sa stricem koji mu se suprotstavi. Tad sazna da je Džihan u bolnici uz Umu. Njeno je stanje teško i doktori ne daju Džihanu nikakvu nadu. Boran traži Azadovog ubicu i ne zna kako bi za njegovu smrt rekao porodici Sonmez. Džihan pak oseća grižnju savest za sve što je Umu proživela. Boran vest najpre javlja Dželilu, a onda bol slomi čitavu porodicu. Sila je očajna. Boran i Džihan se ponovno nalaze jedan nasuprot drugog, u novom sukobu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *