Sila 71 ep.,Istina o Muratovim roditeljima - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 71 ep.,Istina o Muratovim roditeljima

By  | 

Tajna Firuz ageIstina o Muratovim roditeljima
71 epizoda
Boran je siguran da njegov otac skriva istinu I zeli je saznati,pa odluci da razgovara ponovo sa ocem.Otac mu govori da je Fevzi nekad davno radio za njega I da on vec zna kako govori o Sametu I da mu je bio blizak prijatelj.On mu govori da je Samet imao sina koji se zvao Redzep I da je bio dobar decko,da ga je voleo.Da se on zaljubio u jednu devojku I ta devojka u njega,I da ju je otisao prositi,ali je njen otac nije dao njemu,jer je zeleo da je da nekom drugom.Firuz nastavlja da je Redzep zbog toga bio potisten I da se zatvorio u kucu.Posle nekog vremena,kuca te devojke je izgorela,I da je cela porodica,njih sedmoro,izgubila zivote u tom pozaru.Zinar kaze da su mislili da se radi o nesreci.Boran ga pita jel je Redzep spalio kucu.Boran je iznenadjen I Zinar se dvoumi da li da nastavi da mu otkriva istinu,ili da  je I dalje skriva cime gubi sinovo poverenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Firuz nastavlja da je mislio da je kuca prazna I da ju je zato spalio.Boran pita kakve to ima veze sa Fevzijem Devranom.Firuz kaze da se Redzep obratio njemu,jer je bio ocajan,a da je u to vreme Fevzi bio sa njim.On kaze da nakon sto je Redzep sve ispricao ubio se I vise nisu mogli nista da ucine.On kaze da nije zeleo to da kaze Sametovoj porodici jer  bi ih bacio u ocaj.Odlucio je da cuti,a Fevziju je dao novac da ode.Firuz kaze da se Fevzi vratio nakon 25 god,da trazi jos novca za cutanje.Firuz kaze da mu je rekao da su se Samet I njegova porodica odavno odselili,ali on je I dalje trazio novac.
Firuz kaze da ga je stitio jer mu ga je bilo zao,I da je on sada bolesan,na samrti je I da je to ucinio da bi zbrinuo porodicu nakon svoje smrti.Firuz kaze Boranu da mu je ispricao istinu I skrece pogled.

Boran zove oca I obavestava ga da je Fevzi preminuo.

Bajazit saznaje pravu istinu od Mehmeta efendije..Firuz je poslao ljude da razgovaraju sa devojcinom porodicom.Njena braca su pocela da pucaju I ljude koje je poslao Firuz aga pobijali su celu porodicu.Firuz I Zihan su dosli kad je sve bilo gotovo.Redzep je tugovao za Nazli/devojka koju je voleo/.Firuz je bio iznenadjen.Firuz je naredio da se sva tela prenesu u kucu I da ih spale,da bi se mislilo da su umrli u pozaru.Fevzi je Mehmetom uneo tela u snajinu sobu I tada cuo plac deteta.U kolevci je bio mali decak.Fevzi je uzeo dete I nikome nista nisu rekli.Firuz je svima dao novac da cute,Redzap se nakon nekog vremena ubio,porodica njegova se odeselila I tu je prica bila zavrsena.

Bajazit prica sa Muratom I kaze mu da mu je Fevzi rekao da su mu Zinar I Firyz ubili roditelje.Moli ga da mu kaze ako nesto zna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *