Sila 49 epizoda,Sila uperuje pistolj u Ahmet agu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 49 epizoda,Sila uperuje pistolj u Ahmet agu

By  | 

Boran se bori za zivotBoran je upucan.Sila je u panici.Zena je sama sa Bedirhana.Zena nalazi u ime broj Boranovih I obavestava ih da je Boran otisao po mleko za sina I da se jos nije vratio.Svi su zabrinuti.Boran je prikazan u kolima hitne pomoci.

Zihan zove Dilavera I obavestava ga da je Boran ranjen I pita ga da li on ima bilo kakve veze sa tim.Boran je u operacionoj Sali.Lekari se bore za njegov zivot.

Sila uperuje pistolj u Ahmet agu I pita ga da li da ga odmah ubije.Otac je ubedjuje.Sila kaze da ako se Boranu nesto dogodi on ace umreti.Njen otac kaze a ako se njoj nesto dogodi on ce umreti.Otac joj kaze da svako placa za svoja zla dela.Sila spusta pistolj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lekar obavestava Silu o Boranovom stanju.On kaze da ako se probudi bice dobro,ali joj daje do znanje da moze I da se desi da se ne probudi.Boran je izgubio puno krvi,I dobio sepsu.Lekari se konsultuju da ako padne u septicki sok nemaju nade.
Silina majka pada u nesvest kod lekara.Ona ne zeli da Narin obavesti Silu o tome.
Zihan sa ostalim clanovima plemena trazi coveka koji je pucao u Borana.On kaze da mora odgovarati onaj ko je pucao u njegovog sestrica.Dilaver je takodje sa njima.Tesi Abaja da im nece pobeci.

Zinar zove Ahmeta i kaze da zna da je on unajmio ubicu.Kaze da nece se izvuci iako je pobegao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *