Sila 7,8,9 i 10 epizoda - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 7,8,9 i 10 epizoda

By  | 

Sila 7,8,9 i 10 epizodaSila 7,8,9 i 10 epizoda
7 epizoda
Boran je ljubomoran na Silu I Emrea.Kada pomisli na osecanja koja se radjaju medju njih dvoje on gubi samopouzdanje.Nacin na koji pokusava udaljiti Emrea od Sile rusi sve mostove koji su ga povezivali sa njom.Sila ga sada ne mrzi samo zato sto se oseca kao zarobljenica,vec I zbog njegovog grubog ponasanja. Aga Boran pokusava popraviti odnos sa Silom i zaustaviti plemensku krvnu osvetu, ali nijedno mu nece poci za rukom. Dzihanu ide u prilog cinjenica da agina rec nije dovoljna da zaustavi krvnu osvetu. Narin, tuzna zbog toga sto Kevser koristi svaku priliku kako bi ponizila Azada, dozivljava pobacaj i to je kap koja preliva casu. Boran je razapet između Sile i plemenskih obicaja.

8 epizoda
Ne oklevajuci ni trenutak Boran vrraca Silu u zivot koji je planirala napustiti.Njihova je ljubav sada strast. Ni Dzihan ne gubi vreme i pokusava dokazati ocu i stricu da bi on trebao biti aga, pokazujcći im kako Boran pravi jednu gresku za drugom. Azadu je dosta nepravde koju podnosi i smislja plan koji ce njemu, njegovoj zeni i Sili pomoci da pobegnu u Istanbul. Kad policija pokraj reke pronadje Boranov izgubljeni teret, on uskoro sazna ko se krije iza toga. Takodje ga sokira i oceva ostra kritika o njegov ponasanju kao agi braka sa Silom. S jedne ga strane potiskuje razum i osecanja, a s druge otac i zakon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


9 epizoda
Sila je odlucna da pobegne iz pakla u kom se nalazi.Emre je uspeo da stvori siguran svet u kom zeli poceti novi zivot sa njom.Sada jedino ceka da ga ona pozove k sebi.Sve se zakomplikuje kada Dzihan dojavi novinarima gde je Sila. Dok Boran razmislja kako da se resi novinara i nadzora plemena, Sila planira iskoristiti to kako bi pobegla. Svima je zabranjeno razgovarati s novinarima, ali to nije sprecilo da u javnost procuri ljubav Sile i Boran-age. Boran odvodi Silu iz te guzve i njih dvoje provode sami noc u vinogradu.

10 epizoda
Boran je pod utiskom Siline lepe izjave za novinara,ali ga zaboli kad sazna da nije bila iskrena.Ibrahimova I Lucina veridba umesto srece donosi nemir. Sila iskoriscava guyvu i s Narin i Azadom uputi se prema mestu na kojem ih ceka Emre. Narin ne zna gde idu, ali shvata kada pred sobom ugleda Emrea. Ostro se suprotstavi begu i time veze ruke Sili i Azadu. Emre nema nameru odustati od bega, ali Silina izjava i u njemu probudi sumnju. Sila je u skripcu… Po svaku cenu mora stici u Istanbul, ali sada oko sebe ima ljude za koje je vezana. Povrh svega, Boranova je jedna rec jos vise priveze uz njega.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *