Sila 37,38 i 39 epizoda.Sila se poradja - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 37,38 i 39 epizoda.Sila se poradja

By  | 
Sila se poradja

Sila se poradja

Sila se poradja
37 epizoda
Boran odlazi u tvornicu kako bi razgovarao sa Silom, ali vidi da je i Narin protiv njega. Sila, Narin i sve radnice protive se zakonima i odlukama aga. Dok se odnos između Sile i Borana zaoštrava, Narin podupire Silu. Sila saznaje da je Mahmut Jezdin rođak i zato je Boranova odluka još više razljuti. Uz sve što im se događa, Jezda je ponovo stala između njih dvoje. Plemensko veće odlučuje obrisati presudu za Narin, a Boran se nastavlja boriti za Silu. Boran odlazi u Dijarbakir kako bi raspravio razmenu mladenki. Sila to iskorištava i kuje plan kojim bi pomogla Mesude i Muharemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


38 epizoda
Odnos između Borana i Sile sve je napetiji, ali svako pokušava sam naći rešenje problema. Sila prepušta sve poslove u Mardinu ocu i Narin. Zahvaljujući svojim ljudima, Džihan doznaje da se nešto događa i namerava to iskoristiti. Događa se nešto što Boran i Sila nisu planirali: napetost i strah podsticu Siline trudnicke bolove. Sila u tajnosti odlazi u bolnicu, ali Boran i Džihan to saznaju. Boran se postavlja kao štit između Sile.plemena i Džihana. Sila se izgubi u gužvi, Džihan i Boran izvlače pištolje i dolazi do očekivanog kraja…

39 epizoda
Boran je pucao u Džihana. Za pleme Gendžo tako počinje vrlo teško razdoblje. Jedan je od njihovih sinova u zatvoru, a drugi se u bolnici bori za život. Neki pripadnici plemena zbog toga su skrhani od boli, a drugi ljutiti. Dilaver kreće u akciju kako bi osvetio brata. Silu očekuju teški dani. Rizičan porođaj… Dani bez Borana… Smrtna presuda od koje ne može pobeći…
Sila ne shvata da je neočekivani događaji vode u propast.
U zatvoru, daleko od svega, Boran predoseća da je Sila u opasnosti. Hoće li uspeti zaštititi svoju suprugu?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *