Sila od 61 do 63 ep.,Narin se poradja - Turske-Serije.Net

Sila

Sila od 61 do 63 ep.,Narin se poradja

By  | 

Sila i Boran

Narin se poradja

61 epizoda
Dilaver priznaje Boranu da je on rekao Berzanu gde je Zeliha I da je on odgovoran.On priznaje Boranu zbog cega je to ucinio.Boran pametnim pristupom jos jedanput nadvlada Berzana, sto Berzana izludi. Odlucan je da se suprotstavi Boranu na jsš grublji, cak i podli nacin. Zbog Zelihe krece u akciju. Boranu želi uzeti osobu koju najviše ceni i čija će ga odsutnost najviše pogoditi.

Berzanova strast da spasi Zelihu i njegovo krsenje pravila pocinju izmicati kontroli.

Sila saznaje da Bedar mora na operaciju,ali da to odbija I dolazi da sa njom razgovara o tome.Bedar joj priznaje da se Dzelile samo Sali sa njom I da je ona odlucila da ide na operaciju.Bedar se zakazuje operacija za sutra.
Bedar je u bolnickoj sobi.Razgovara sa Silom.Ona joj kaze da ako se njoj nesto dogodi brine za svoju bracu.Ona kaze da zna da je tu I Dzelile,ali je on poput deteta.Bedar kaze da ih prvo poverava Bogu,pa njoj I Boranu.Operacija Bedar je prosla bez komplikacija I doktor kaze da ce je odpustiti za 2 dana,ali da mora nastaviti sa terapijom.
Narin dobija porodjajne bolove.Radja devojcicu kojoj daje ime Jaren.

62 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Berzan poludi u trenutku kada Hasmet na njega povuce obarac. Misli da osoba poput Hasmeta samo uz Boranovu potporu moze skupiti hrabrost da ucini nersto pa se zbog toga namerava osvetiti Boranu. Pomahnitali Berzan odluci napasti Borana na mjstu gdje je najslabiji.

Boran je svestan da Berzan ne priznaje nikakva pravila te da je spreman na sve.

63 epizoda
Policija dolazi Berzanu na vrata, a on je vrlo ljut sto mora poci s njima. Zeli kazniti sve one koji su ga doveli u tu nevolju. I dok on, ne gubeCi vreme, ostvaruje svoj plan, svi ostali pocinju gubiti strpljenje. Dugo su bili strpljivi i cuteci se nosili sa svim opasnostima. Medjutim situacija se promenila i sada se pocinju dogadjati prilicno zastrasujuce stvari.

Diulaver priznaje ocu da se zaljubio i da se zeli rastati od Umu.Zihan aga mu daje dozvolu,ali kaze da on kao aga plemena Gendzo ne moze ici sa njim da isprosi tu devojku i da on i Umu ako to ucini za njega vise ne postoje,kao i ta devojka kojom se zeli ozeniti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *