Silsila Badalte Rishton Ka - 112. epizoda - Pari vidi figuru majke u Moli, Kunal je prikazan!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 112. epizoda – Pari vidi figuru majke u Moli, Kunal je prikazan!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 112. epizoda – Pari vidi figuru majke u Moli, Kunal je prikazan!
Prevod: Maya.
Pari izvadi iz ranca sliku svog oca, Kunala, i poljubi je rekavši da je on najbolji tata na celom svetu. Mišti sedi pored nje i pogleda tu sliku isto. (Moli joj nikada nije pokazala Kunalovu sliku i izbacila je sve Kunalove stvari i slike iz stana, zato Mišti ni ne zna kako njen otac izgleda – prim. prev.) Išan kaže Moli da Mišti nije videla sliku svog oca i to je dobro za njega pošto onda ona (Mišti) samo njega (Išana) voli i smatra svojim ocem. Mišti ni ne zna ime svog biološkog oca. (A ni Išan ne zna pošto mu Moli nikada nije rekla ništa o Kunalu osim toga da ju je prevario – prim. prev.) Moli razmišlja o Kunalu i njihovim trenucima, ali se onda seti kako je on negirao njenu trudnoću i zaplače misleći o svemu lošem. Ona onda odluči da ne dozvoli Kunalu ili senci njene mračne prošlosti da poremete Mišti i njenu budućnost. Ona pokuša da zapali sveću u hramu dok joj se ruke tresu, ali joj Išan nežno uhvati ruke i pomogne. Ona ga kratko pogleda i onda se okrene, ali on nju gleda sve vreme zaljubljeno sa osmehom na licu. Oni zajedno drže plamen da ne ode. Išan kaže da treba vremena da se plamen održi, bolje je da budu zajedno dve ruke no jedna. Moli ga pogleda i ćuti.
Ovamo, Mišti i Pari se igraju u sobi i pričaju veselo. One plešu, pevaju, skaču i zabavljaju se baš kao Moli i Nandini.
Njih dve su iste kao Moli i Nandini iz prošlosti i izgleda kao da se priča (istorija) ponavlja sada. Mišti istrči odatle noseći Kunalovu sliku, a Pari se smeje i trče za njom. Njih dve se našale i zagrle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site