Silsila Badalte Rishton Ka – 147. epizoda – Mišti pobegne iz škole da bi videla Išana!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 147. epizoda – Mišti pobegne iz škole da bi videla Išana!

By  | 

Mišti pobegne iz škole da bi videla Išana!

Jutro je. Kunal sedi sa Pari pitajući se šta da je stvarno povređena. Pari se probudi i izvini se što je bila ljuta na Kunala i što nije pričala sa njim.
Školski autobus doveze decu do škole. Mišti je uznemirena zbog jučerašnjih događaja. Ona vidi da je stražar škole zauzet pričanjem na telefonu, pa odluči da pokuša da ode da se nađe sa Išanom izvan škole. Kunal prolazi tuda i ugleda Mišti kako sama hoda putem. On parkira auto i pita se šta ona radi tu u školskoj uniformi. On izađe iz auta i pređe put, ali do tad je Mišti nestala. On je traži.
Išan uzme Mištinu torbu i kaže da bi ona sad trebalo da je u školi. Mišti kaže da joj je mnogo nedostajao. Išan joj kaže da nije trebalo sama da dođe, mora da pozove mamu. Mišti zabrani Išanu da zove Moli, pošto je ona stalno grdi i viče na nju. Ona objašnjava da nije htela da gurne Pari u bazen, samo je htela da je skloni sa svog puta. Pita Išana zašto ih ni ne posećuje više. Išan kaže da je njena mama malo ljuta, ali on će je oraspoložiti uskoro. Kaže Mišti da sad ode kući i obeća joj da se Moli neće ljutiti na nju.
Moli nervira što je Kunal neprestano zove. Radika joj kaže da se javi. Kunal je zabrinut i ispriča Moli da je video Mišti kako ide putem u školskoj uniformi. Moli paniči kad joj Kunal kaže da je od tad nigde nema. Moli traži da joj kaže gde se on sad nalazi, ona će je potražiti u školi. Kunal pita ljude u prolazu da li su videli Mišti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site