Silsila Badalte Rishton Ka - 284. epizoda - Inspektor Gotam je Parin drug!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 284. epizoda – Inspektor Gotam je Parin drug!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 284. epizoda – Inspektor Gotam je Parin drug!
Prevod: Maja 🙂

Pari je u svojoj sobi zamišljena oko Mišti i Rohana koji su otišli i slagali zajedno. U glavi joj je i cveće što je pronašla kod Mišti, zatim Miština tvrdnja da ne voli Rohana.
Radika stoji u svojoj sobi pred slikom porodice. Nije joj takođe jasno zašto je, ukoliko je cveće pripadalo Pari, Mišti njega skupila i ubacila u svoja kola.
Mišti se nalazi u taksiju i razmišlja o Parinoj ljubavi prema Rohanu, zatim o Virovom izvinjenju. Zaključila je da se stvari samo više zakukulje bez obzira na to koliko ona pokušala da upravlja svime.
Rohan vozi kola sećajući se svih svojih dobrih trenutaka uz Mišti. On misli kako se Mišti bila uplašila čim je videla Sukmani, ali mogla je drugačije da postupi.
Sledećeg jutra, Mišti stiže na balkon gde Pari pije čaj. Poželela joj je sreću. Pari kaže da joj je baka rekla da je Mišti otišla na dva dana. Mišti kratko odgovori da joj se nije svidelo, te se vratila. Pari pita za takozvanu drugaricu, o kojoj nije čula, s kojom je išla. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site