Silsila Badalte Rishton Ka - 289. epizoda - Radika sazna za Mištinu i Rohanovu vezu!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 289. epizoda – Radika sazna za Mištinu i Rohanovu vezu!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 289. epizoda – Radika sazna za Mištinu i Rohanovu vezu!
Prevod: Maja 😘

Mišti prolazi hodnikom razmišljajući zašto je Rohan uporno juri, teško joj je da mu objasni neke stvari. Zabrinuta je mišlju da ih Pari ili Radika ne vide zajedno. Ona izađe iz stana. Rohan je prati ispred. Radika se probudi čim se vrata zalupe i pomisli ko se useljava ili iseljava u ovo vreme. Ona izađe iz svoje prostorije i zapazi da ni Mišti ni Pari nisu u svojim, te da nisu ni u dnevnom boravku. Zaključila je sama da je Pari kod Arnava, ali ne zna gde bi Mišti bila. Zabrinuto pođe u Rohanov boravak.
Dole, Rohan zaustavlja Mišti. Ona mu zabranjuje da je proganja dalje. Rohan joj uhvati ruku i kaže da ona njega proganja ovim ponašanjem, zar je njihova ljubav bila lažna ili su njihova osećanja bila takva. Ona je lično tvrdila da ne može da živi bez njega i da joj je bilo teško kad je gladovao jednom prilikom, ovo je sad laž kad kaže da ga više ne voli. Radika siđe dole. Mišti pita Rohana zar mu je ikad izjavila ljubav. Rohan odgovara da to ne menja istinu, on je svestan da ga ona voli pošto reči nisu potrebne dok su duboka osećanja. Ako mu nije rečima iskazala da ga voli, stvari se ne menjaju. Za njega su unutrašnja osećanja veće vrednosti od reči. On vrlo dobro zna da oni ne mogu živeti odvojeno i da ona pripada njemu, samo njegova (Rohanova) je. Radika se zaprepasti kad čuje sve ovo i potrči gore. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site