Silsila Badalte Rishton Ka – (6. ep.) – Moli zapostavlja Kunala zbog svog posla!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – (6. ep.) – Moli zapostavlja Kunala zbog svog posla!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – (6. ep.) – Moli zapostavlja Kunala zbog svog posla!
Prevod: Maya. 🙂
*Epizoda emitovana 11.06.2018. u Indiji.*
Napolju je nevreme, noć je… Nandini trči ulicom i onda pada na pod, a kamion ide ka njoj i trubi… Nandini vrisne uplašeno, a Kunal dolazi tu i spasi je. Nandini i Kunal se gledaju i blago smeškaju jedno drugome. Romantična muzika ide u pozadini… Kunal i Nandini se sklone sa puta. Oni ćute i gledaju se.
Moli zatvara prozore unutar kuće i zove Kunala, ali joj se on ne javlja. Zabrinuta je, jer joj je njena fotografija s Kunalom pala na pod. Takođe je njena fotografija s Nandini odletela usled jakog vetra. Kunal ustaje i pruža ruku Nandini da ustane. Nandini ne prihvata ruku, već nekako sama ustane. Kunal se zabrine za njenu povredu i kaže joj da mora da joj previje ranu, lekar je, to mu je dužnost (posao). Oni stižu u hotel. Rađ ih vidi i gleda, pa se uplaši da Kunal ne vidi i druge Nandinine povrede (one kada ju je Rađ tukao). Nasmeši se lažno i kaže Kunalu da nema potrebe za tim. Nandini se udalji od Kunala i slaže: ,,Pala sam u kupatilu pre neki dan. A mi ionako idemo sutra, tako da ćemo sutra posetiti našeg porodičnog doktora…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!