Silsila Badalte Rishton Ka - 71. epizoda - Specijal! Čakor i Rađdip upozore Moli na Kunalovu i Nandininu bliskost!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 71. epizoda – Specijal! Čakor i Rađdip upozore Moli na Kunalovu i Nandininu bliskost!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 71. epizoda – Specijal! Čakor i Rađdip upozore Moli na Kunalovu i Nandininu bliskost!
Prevod: Maya.

Moli i Nandini skinu veo sa idola (kipa) božanstva. Obe priđu i šapuću na uši božanstva svoje želje i molitve. Moli želi dete koje će još više upotpuniti njenu srećnu porodicu i brak sa Kunalom. Nandini je zahvalna Bogu na tome što joj je podario Kunala i njegovu ljubav kao i na svom ugledu. Samo hoće sada njegovu sreću i mir. Sveštenik dolazi tu i okuplja ih sve za glavnu molitvu (aarti). Čakor (glavna glumica iz serije “Odbačeno siroče”) utrčava unutra i izvini se što je zakasnila. Moli se zagrli i našali sa njom. Ona predstavlja svima Čakor kao svoju pacijentkinju ranije, a sada kao jako dobru drugaricu. Molina najbolja drugarice je Nandini, a odmah posle nje je Čakor. Moli upozna Čakor s ostalima i kaže da je Kunal njen muž i njen život. Nakon njega joj je Nandini najdraža i slepo joj veruje.
Posle, Kunal i Moli priđu bliže božanstvu i rade molitvu zajedno kao bračni par. Svi zatvore oči i mole se. Čakor zatvori oči i krene da se moli, ali joj onda zazvoni telefon i ona istrči iz kuće da se javi. Sveštenik upita Nandini gde joj je muž. Nandini zaplače i kaže da će sama da odradi molitvu. Svi zatvore oči i mole se. Kunal priđe Nandini, drži joj ruku i moli se zajedno sa njom. Oni se pogledaju, nasmeše se jedno drugom i priđu bliže. Čakor ulazi unutra i primeti ovo. Zapanjena je i odluči da obavesti o ovome Moli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site