Simar - 01.04.2014. - Khushi je trudna!

Indijske Serije

Simar – 01.04.2014. – Khushi je trudna!

By  | 

Simar - 01.04.2014. - Khushi je trudna!

Simar – 01.04.2014. – Khushi je trudna!

Svi pokušavaju da uteše Sankalpa. On kaže kako sam moga zaboraviti. Bio sam s njom 24/7. Policija zove Sankal-a i govori kako se khushi ne osjeća dobro. Ona ne želi početi tretman jer Sankal nije došao. On kaže nije me briga čak i ako umire. Simar kaže ne, trebamo ići.
Sankalp, simar, Prem i Karuna idu do zatvora. Simar kaže prestani sa ovom dramom khushi. Ona kaže doktoru da sve provjeri. Sankalp kaže ovo je njena nova drama. Mi nismo trebali dolaziti. Doktor kaže ona je trudna. Svi su zabrinuti. Khushi je sretna u srcu. Ona kaže jea kakvu sam sudbinu dobila. Moja misija je ostvarena. Simar pita doktora da li je ona sigurna. Ona kaže da jesam. Karuna se smije i kaže postat ću baka i onda ugleda Khushi. Sankalp kaže to nije moje dijete. Khushi kako možeš poricati mi smo vjenčani. Ja sam bila s tobom. Mi imamo vezu muža i žene. Da li vi svi želite da se dijete rodi u zatvoru. Sankalp kaže ti ovo radiš kako bi izašla iz zatvora. Oni odlaze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sid zove Roli i pita gdje su Prem i Simar. Ona govori da su oni u policijskoj stanici. Mata ji pita zašto. Sankalp kaže zato što smo u nesporazumu sa khushi. On dolazi i kaže neću postati idiot opet. Karuna plače. Svi pitaju šta se desilo. Simar govori da je khushi trudna. Sankalp kaže čak i da je dijete moje neću ga prihvatiti. On kaže neželim ni vidjeti njeno lice. Mausi ji kaže ona nas pravi budalama. On kaže ovo je moja posljednja odluka. Simar se moli da pronađe pravi put. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site