Simar - 02. 03. 2016 - Simar spasi Sanđuin život! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 02. 03. 2016 – Simar spasi Sanđuin život!

By  | 

capture-20160303-192228

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Staramajka ugleda krv i kaze da ce to biti korisno za nju (Malti). Neko pokuca na vrata, kada Staramajka otvori, to je Simar.
Staramajka: “Jesi li ti sova? Uopste ne spavas?”
Simar: “Donela sam cebad za vas.”
Staramajka joj veli da ih ostavi tu, i neka ide. Simar baci pero na pod, i razmislja u sebi, da ako to Staramajka vidi, ponovo ce je pozvati. Simar ponovo pokuca na vrata. Staramajka je pita da li ce je pustiti da spava, Simar je pita da li joj treba jos neko cebe. Staramajka joj naredi da ode odatle. Simar pokaze na pero, i zamoli je da joj dozvoli da joj pocisti sobu. Staramajka kaze da moze i sama i podigne pero. Staramajka baca pero van svoje sobe i pozeli Simar laku noc.
Malti: “Znam od cega se ti plasis. (Ona je plasi sa vatrom). Mala mlada vikne. Zelis li biti oslobodjena? Onda idi i donesi krv za mene. (Mala mlada odbije). Odbijas me zbog one Simar? Ona ce te ubiti sada.”
Simar: “Ovo pero mora da je aktivirano sada. Ono ce ici gde god i Staramajka ode, i ja cu saznati sta ona zapravo zeli. Zasto ne menja direkciju?”
Pero se pocne kretati. Simar prati pero, koje je odvede do Devikine kuce.
Simar: “Ova vrata bi trebalo da su zakljucana?”
Ona ulazi unutra. Staramajka je zauzeta kopajuci. Pero ode kod nje. Simar cuje neku buku, ona izlazi van kuce. Simar ugleda Sandju na balkonu, zapanjena je. Sandju pita da li da skoci.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site