Simar - 09. 03. 2016. - Simar saznaje od Sanđu istinu i zahteva objašnjenje od Malti! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 09. 03. 2016. – Simar saznaje od Sanđu istinu i zahteva objašnjenje od Malti!

By  | 

capture-20160309-215218

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar: “Da li ti je Sughanda pokazala magiju?” Sandju potvrdi da je Sughanda to uradila kada je Sandju bacila loptu, a istog dana ju je i snimila kako nosi voce u Staramajcinu sobu. Doda da ona nije bila vidljiva u video snimku. Veli da joj je to zelela pokazati, ali je mobilni telefon bio razbijen. Simar je zapanjena. Ona posavetuje Sandju da se sada bavi domacim zadacima, kasnije se zapita ko je zapravo Sughanda, koja je njena prava istina. Simar: “Postoji nacin uz koji cu saznati. Sandju, ostani ovde, ja cu doci kasnije. Nemoj nikome da govoris o ovome.” Simar: “Moram dotaknuti Sughandu kako bih se uverila da Sandju govori istinu.” Simar dotakne Staramajku, misleci da je Sughanda. Ona shvati da je pogresila, i upita Staramajku zasto nosi odecu poput Sughandine. Staramajka joj odgovori da joj je Sughanda poklonila takvu odecu. Simar: “Gde je ona (Sughanda)?” Staramajka: “Otisla je da se nadje sa svojim bratom.” Simar u sebi: “Da li da ispricam Roli o ovome? Vec je zabrinuta zbog Sida.” Malti: “Doslo je vreme za vesticu, vreme koje sam dugo cekala.” Simar se priseti kako joj je Sandju ispricala o Sughandi. Ona razmisli, dolazi do zakljucka da se treba raspitati o mobilnom telefonu. Ona nazove nekoga kako bi ga upitala da li je telefon, a samim tim i video popravljen. Strucnjak za telefone joj odgovori da telefon ne moze biti popravljen, doda da su svi podaci izgubljeni. Simar zacuje zvono, i pomisli da je arti zapocet. Simar shvati da zvono dopire iz Sughandine sobe, ona radi pooju. Malti: “Moram otici u svoju sobu i doneti taj novcic, potom nastaviti da zvonim ovo. Nadam se da ne spava, jer dolazim.” Ona odlazi u svoju sobu. Malti: “Pre nego sto iko sazna da sam ovde, moram pronaci taj novcic i otici nazad.” Simar ulazi u Sughandinu sobu sa arti-jiem. Simar: “Kada ste se vratili? Mi smo svi bili u prizemlju.”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site