Simar - 09.04.2014. - Bua ne prihvata Janvi!

Indijske Serije

Simar – 09.04.2014. – Bua ne prihvata Janvi!

By  | 

10155361_801077693254020_1792653456_n

Simar – 09.04.2014. – Bua ne prihvata Janvi!

Bua ji kaže ja ne prihvatam ovo vjenčanje. Mata ji kaže sve smo ti već rekli. Sujata kaže još uvijek misliš da će se desiti nešto kraće. Reci nam. Bua ji kaže vi ste nam lagali. Vaša kćerka je trudna, i vi ste pravili životnu vezu da bi sakrili to. Oprostite nam, ali ovu laž zadržite za sebe, i vašu kćerku.

Khushi ide u svoju sobu, i kažs da se osjeća ostvareno. Ona kaže šta sam uradila Bhardwaj-evim?  Nema veze držaće oči na meni.

Bua ji kaže sad sam shvatila zašto ste tražili općinsko vjenčanje, umesto tradicionalnog. Onaj test od ultrazvuka je bio je od Jhanvi. Shanti i Anurag pokušavaju da je smire. Anurag kaže oni nam nisu nikad lagali. Ja i mama znamo sve. Bua kaže šta si rekla Shanti, da je ova djevojka moj tip. Anurag kaže ovdje nema Jhanvi-ne grške, uopće. Ona je htjela započeti novi život. Bau kaže nikad me prije nisi prekidao, ovo je njena magija, koju nama priča. Bua ji kaže Jhanvi ti si nam dosta lošeg učinila. Jhanvi plače. Sujata kaže hoćeš li nas saslušati. Bua kaže nećemo nikog slušati.  Roli kaže prije nego uperiš prstom, moraš znati stvarnost. Simar kaže mi znamo ta veza je bazirana na istini.  Shanti tetka ti je htjela reći kasnije. Anurag je istupio sa strane prije Jhanvi. Mi smo prihvatili Anurag-ov predlog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi kaže ovo me čini sretnom. Bua ji odlazi u ljutnji. Anurag pokušava da je zaustavi. Bhagti kaže trebamo biti ponosni na njega Bua ji. Ona kaže ja se osjećam postiđenom ovim izborom. Simar kaže ja se izvinjavam, ali morate saznati istinu. Simar kaže i vi imate svoje rođake ovdje. Osramotićemo se. Anurag i Jahnvi su legalno muž i žena, i niko to ne može promjeniti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site