Simar ( 1 430. ep. ) 17.12.2015. – Patali pokloni lutku Anđeli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 430. ep. ) 17.12.2015. – Patali pokloni lutku Anđeli!

By  | 

3Simar ( 1 430. ep. ) 17.12.2015. – Patali pokloni lutku Anđeli!

Prevod:Anabela.Hvala! 😀

Staramajka ugleda uspavanu Kuši na kauču. Pita se šta li je toj devojci. Zatim ugleda nešto zbog čega se prestravi. Ona dozove sve ukućane, ali niko se ne odaziva. Kuši lagano otvori svoje oči, pita se u sebi: “Zašto je Staramajka ovako uplašena?”
Staramajka: “Zašto niko ne dolazi?” Potom odlazi u hram, i zbog Pataline magije, na ruci Mata Raninog idola umesto narukvica vidi zmiju, ode i polako je pomoću štapa skloni sa idola. Potom se obrati Mata Rani: “Izvinite, Mata Rani, zmija je ušla u hram i bila vam oko ruke, oprostite.”
Staramajka baca “zmiju” iz hrama, a Patali uzima uzima “zmiju”, tj. narukvice. Patali potom veli da je njena igra urodila plodom, sada će joj narukvice biti od koristi. Ona stavi narukvice idolu koji Simar već nekoliko dana pravi. Potom zlobno prokomentariše: “Uskoro ćeš zauvek postati deo mog zlog, crnog sveta, Simar!”
Kuši sve to posmatra iza zavese, prokomentariše da nije uspela da spreči da te narukvice dođu u Pataline ruke. Čak ju je Patali uz pomoć svojih moći vratila nazad u Devikinu kuću. Nada se da su ukućani dobro, neka ih Mata Rani čuva.
Sledećeg jutra, Simar se probudi, i vidi da su joj ruke crvene. Iznenađena je što je spavala toliko dugo. Svi su ustali kasnije. Patali izjavi da će njena misija uskoro biti gotova. Vreme je da saopšti Deviki da će uskoro biti oslobođena. Ona potraži lutku, ali ne može je pronaći. Anđeli govori lutki da je neće odvesti kod vatre. Neće dozvoliti da se išta desi lutci koju toliko voli. Simar ulazi u sobu, Anđeli sakrije lutku. Simar je pita šta radi, malena odgovori da se igra, Simar joj veli da popije mleko. Devika iz lutke pokušava da stupi u kontakt sa Simar, ali uzaludno. Ona zamoli Mata Rani da joj pomogne. Simar krene napolje, ali joj haljina zapne o neki ekser, i vrati se, ugleda lutku. Uzme je i kaže Anđeli da to nije njeno, neka potvrdi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site