Samir ucjenjuje Sanđu, porodici nije jasno njeno ponašanje

Indijske Serije

Simar (1896. ep.) 25.07.2017. – Samir ucjenjuje Sanđu, porodici nije jasno njeno ponašanje!

By  | 

Samir ucjenjuje Sanđu, porodici nije jasno njeno ponašanje

Samir govori: ” Gledaj kako ću ti uništiti život Simar. Iskoristiću tvoje kćerke kao oružje. Jednu ću ucijenjivati, a drugom manipulisati. Pripremi se. Umiraćeš svakog trenutka.”
Dobije poziv noću. Izađe, Roshni ga prati.
Sledećeg jutra, Samir govori da želi da mu prijatelji dođu na večeru. Neka pripreme. Ne želi nekakve probleme. Anđeli govori da to nije njen posao. On joj govori da griješi, pokaže joj kako Sanđu radi u kuhinji, a papiri govore da on i njegova žena su partneri što se tiče imovine. Ta žena može biti ona ili Sanđu. Neka odluči, ako Sanđu pripremi i bude predstavljena kao njegova žena..Ona (Anđeli) zna šta će se desiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanđu postavlja sto, Anđeli lomi stvari. Sanđu je pita šta radi. Anđeli pita nju šta ona radi, Samirovi prijatelji dolaze i ona će da pripremi sve za to. Sanđu govori da je i ona Samirova žena, može da radi šta hoće. Udala se zbog ljubavi za njega, a ona (Anđeli) zbog novca. Simar je smiruje. Anđeli kaže Simar da pita kćerku da ostane u svojim granicama. Sanđu joj kaže da se gubi odatle. Ona je Samirova žena i uradiće sve to. Staramajka pita šta se desilo Sanđu. Simar veli da ne zna.
Samirovi prijatelji dolaze. Pitaju ga da ih upozna sa ženom. Anđelio dolazi i prestavi se kao njegova žena.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site