Simar - 10.02.2014. - Sonia je oteta!

Indijske Serije

Simar – 10.02.2014. – Sonia je oteta!

By  | 

Simar - 10.02.2014. - Sonia je oteta!

Simar – 10.02.2014. – Sonia je oteta!

Mata ji se raspituje oko aranžmana. Mausi ji je zauzeta s komšijama kao i obično. Jhanvi silazi dolje. Simar pita: zar još niste spremni? Jahnvi kaže da ne želi prisustvovati vjenčanju. Sujata pita šta nije uredu? Simar kaže: reci mi šta nije uredu ? Mausi ji kaže: ovo je vjenčanje tvog vlastitog brata. Pusti me da te spremim? Verma tetka kaže: ona je u pravu, koja je svrha udovice na vjenčanju. Mata ji kaže: prekršili smo mnoga pravila. Zašto sam ja ovdje? Zašto ste svi vi pozvani? I sama sam udovica prema tebi i ja trebam napustiti
vjenčanje. I tvoje vjenčanje bi bilo uništeno da ja nisam bila tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rol i Sid nemogu kontaktirati Sonia-u. Sonia je sama na putu. Kada je vozač dovezao do džungle, on je tu i ostavlja. Sonia ugleda drugu mladu. Ona vrišti i pita ko si ti? I odakle ti ova haljina?

Roli pita Sida da vozi brže . On kaže: ne brini doći ćemo tamo na vrijeme. Čovjek pokušava unijeti Sonia-u auto, ali ona trči što dalje od džungle. Čovjek trči za njom. Ona vrišti i traži pomoć. Ona pokušava da zove Sida, ali nema mreže. Čovjek govori tamo nema nikog da te spasi, i govori da te niko neće danas spasiti. Ona mu stavlja pjesak u lice i počinje ponovo trčati. Sonia ugleda Sid-ovo auto na ulici. Ona poči nje da vrišti, i zove ih ali oni je nevide, i čovjek joj ponovo stisne za usta. On joj prislanja pištolj i govori da krene za njim. On odvodi Sonia-u u auto, ona kaže: molim te pusti me da idem. Ona vrišti. Druga mladenka govori: daj meni sav ovaj nakit. Sonia joj daje i govori pusti me da idem. Oni zaključaju auto i mladenka govori donijeli smo katastrofu Bhardwajs-ima zajedno sa mnom. Spremi se.

Sattu ismijava Sankala što je postao patetičan. Svi gosti su stigli. Pandit ji pita da pozovu mladu što je prije moguće. Satu kaže: vidite sva mladenkina porodica je stigla. Svi su zabrinuti za Sonia -u i pitaju se gdje je? Nedugo zatim mlada stiže, svi pitaju zašto kasni?

Gledatćete: Sonia je kidnapovana. Ona kaže zašto ste me doveli ovdje? On kaže ušuti.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *