Simar - 28.02.2014. - Verma ugleda Khushi u Sonia-ninoj sobi!

Indijske Serije

Simar – 28.02.2014. – Verma ugleda Khushi u Sonia-ninoj sobi!

By  | 

Simar - 28.02.2014. - Verma ugleda Khushi u Sonia-ninoj sobi!

Simar – 28.02.2014. – Verma ugleda Khushi u Sonia-ninoj sobi!

Khushi i Sankal su se vratili kući. Svi su im poželjeli dobrodošlicu, i sretni su zbog toga. Karuna pita kako im je bilo na putu? Oni kažu dobro. Mata ji pita za Sonia-u? Ona kaže da je imala bolove u vratu.
Sid govori Sonia-i da je čekaju neki važni papiri da ih potpiše. Oni su već dugo odgođeni, ako ih ne potpišeš, izgubit ćemo ugovor.

Roli i Sid govore Simar i Prem o boravljenu Khushi u istom hotelu, u Goa-i, gdje su Sonia i Sankal boravili. Ona kaže mora da se vratila sa nekom zavjerom, trebamo biti pažljivi s njom. Ona će uništiti Sankal-ov život ponovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi je u svojoj sobi bez maske. Ona kaže da mora biti pažljiva, ako misli ostati u porodici Bharadwaj. Njen plan je na pravom putu, samo treba da igra sigurno.

Verma tetka ugleda Khushi u Sonia-ninoj sobi. Ona je zapanjena. Ona ide prema Bharadwaj-evoj kući i informiše Simar i Roli da je vidjela Khushi kako stoji u Sonia-ninoj sobi. Oni su zbunjeni. Simar pita jesi li sigurna da je to bila Khushi? Ona kaže vidjela sam je. Simar ide do Sonia-nine sobe i kuca na vrata. Khushi otvara vrata stavljajući masku. Simar kaže Verma tetka je vidjela Khushi tu. Ona kaže to nije moguće. Ona je tu satima.

Gledatćete: Boby daje Khushi još jednu masku. Ona je drži u plakaru. Simar pretura po Sonia-ninoj odjeći, tražeći nešto. Odjednom ispadne maska.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site