Simar - 27.02.2014. - Roli pita Khushi gde je Sonia!

Indijske Serije

Simar – 27.02.2014. – Roli pita Khushi gde je Sonia!

By  | 

Simar - 27.02.2014. - Roli pita Khushi gde je Sonia!

Simar – 27.02.2014. – Roli pita Khushi gde je Sonia!

Khushi kaže Roli da je hotel u Goa-i javan, i da ona može biti tu. Idi i radi svoj posao. Roli kaže ja upravo radim. Znam da si tu samo da bi uništila njihov medeni mjesec. Khushi kaže medeni mjesec? On je nekog oženio? Ovo se nije trebalo desiti. Mi nismo bili dugo odvojeni i on je već počeo novi život. Ona se pretvara kao da je uznemirena. Ona se smije i ruga mu se. Ona kaže nije me briga šta on sad radi. Sad prestani da mi dosađuješ.

Svi su se okupili u salonu. Simar kaže Mata ji da su Sonia i Sankal planirali da se vrate. Karuna pita šta se desilo? Trebali su tamo duže ostati. Svi su iznenađeni odlukom Sonia-e i Sankal-a.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kada se Sankal vratio u hotel, izgledao je rastrojeno. Roli ga informiše da je vidjela Khushi, i da treba biti pažljiv. Ona je bila čudna kao i uvijek, Sankal bi se trebao više brinuti o Sonia-i i samom sebi. On konačno otkriva da je Sonia nestala i traži je cijeli dan, ali je ne uspijeva pronaći. Roli i Sid su šokirani i govore trebamo je tražiti, i naći je što je prije moguće.

Roli, Sid i Sankalp silaze dole. Menadžer ih pita da li je Khushi snjima? Oni su iznenađeni. Roli kaže ne, nije ni bila. Menadžer ih informiše da je gospođa imena Khushi dolazila u hotel i pitala menadžera da se sretne sa Sonia-om. Ona kaže da je ona prijateljica od Sonia-e. Roli i Sid su šokirani što to čuju. Roli kaže ona je bila u pravu za prisustvo Khushi. Ona je došla da uznemirava Sonia-u i Sankal-a. Roli vodi zaštitare sa sobom u Sankal-ovu sobu. Khushi je tamo. Ona je šokirana, kada ih sve tamo ugleda. Roli pita gdje je Sonia? Khushi kaže kako ću ja znati o tome. Roli kaže mi znamo da si ti iza toga svega, kloni ih se. Ona je upozorava.

Nema najave

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *