Simar - 11.03.2014. - Anurag kaže Janvi da prihvata nju i njeno dete!

Indijske Serije

Simar – 11.03.2014. – Anurag kaže Janvi da prihvata nju i njeno dete!

By  | 

Simar - 11.03.2014. - Anurag kaže Janvi da prihvata nju i njeno dete!

Simar – 11.03.2014. – Anurag kaže Janvi da prihvata nju i njeno dete!

Mausi ji analizira Khushi. Ona kaže glas u pjesmi joj je poznat. Ona kaže khushi. Ona se okreće prema njoj i drži je za ruku. Ona kaže uništila si nam zadnji holi. Ona kaže da je ona bila vještica, ali ti nisi kao ona. Imamo Thandai. Ona joj da je piće. Pari i Uma dolaze. Oni joj daju piće.

Roli kaže Sidu, mora da si ti ovo uradio. Ona kaže moram razgovarati s konobarom. Sid kaže ne ideš ti nigdje. Sid je drži za ruku. Mausi ji kaže ples treba sad početi. Shalu i Pari dolaze i Uma i Sattu. Rajhinder i Sujata. On se klanja i kaže da od ovog nedostojnog čovjek prihvatiti ovaj dar.Khushi se sudara s Roli. Roli se pita ko je ona. Ona kaže to je bio Khushi-in glas. Ona trči za njom ali je ne stiže. Sid je hvata i Khushi je pobegla. Ona gleda na sve strane svo voće je okolo i ona kaže ja sam za sad spašena od nje ali ko će hranu spasiti od mene. Ona počinje da jede. Ples je počeo. Simar, Prem i ostali su počeli da plešu. Roli trči za Khushi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Neko dodiruje Jhanvi-ina leđa. To je doktor Anurag. On kaže sretan holi. On joj kreće da nanese boju na lice. Ona kaže ja nemam mjesta za boje u mom životu. Molim te idi prije nego te neko vidi. On je drži za ruku i kaže, ja nemam ništa protiv tvoje prošlosti. Ja sam koncentriran na tebe i našu budućnost. Još uvijek te volim. Prihvatam tebe i ovo dijete u tvojoj utrobi. Ja ću čekati na tvoj odgovor. On se s nekim sudari i sva boja pada na Jhanvi-nu kosu. On joj daje maramicu. On kaže Bog je htio da boje uđu u tvoj život, Jhanvi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site