Simar je ipak ŽIVA!

Indijske Serije

Simar – 12.06.2014. – Simar je ipak ŽIVA!

By  | 
Prem izvodi ritual

Prem izvodi ritual

Roli je teško dok gleda pogrebnu lomaču

Roli je teško dok gleda pogrebnu lomaču

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar je ipak ŽIVA!

Simar je ipak ŽIVA!

Roli je ugledala Simar

Roli je ugledala Simar

Roli i Prem začuju Anjalin plač i požure kod Prema u sobu. Prem tužan sedi pored kreveta. Izgubljen je i ne obraća pažnju na Anjali koja plače i približava se ivici kreveta. Roli uleti u sobu sa Sidom i uzme Anjali.
Prem se malo prene: “Anjali traži svoju majku. Simar nas ne može ovako ostaviti same…”
Sid ga teši: “Simar je i dalje živa u našim srcima. Moramo da se pomirimo s tim…”
Dolazi i Sudžata: “Prem, moraš biti jak zbog svoje ćerke… Simar bi to očekivala od tebe. (Zagrli ga.) Vreme je da se oprostimo sa njom po poslednji put…”

U toku je izvođenje posmrtnih rituala. Porodica se priseća trenutaka sa Simar i svi su u suzama i bolu. Pandit kaže Premu da istupi i uzme ćup s vodom. Karuna tuži kako čak nisu mogli ni lice da joj vide. Mano se pita šta su to Bogu skrivili da ovako plaćaju za to. Prem stavi ćup na rame i krene oko pogrebne lomače. Seća se lepih trenutaka sa Simar, kako joj je dao narukvicu. Roli se takođe priseća trenutaka sa svojom sestrom, kako ju je ona uvek bodrila. Prem ispušta ćup i on se razbije. Potom uzima baklju i pali telo. Roli se seća kako joj je Simar rekla da uvek bude srećna. Ona se onesvesti i padne na zemlju. Svi su oko nje, dozivaju je. Govore joj da vodi računa o sebi. Staramajka uzima Anjali. Neka žena s velom preko glave ih posmatra iz šumarka. Mano daje Roli vodu. Žena podigne veo i to je SIMAR!
Oči su joj crvene od plača, slomljena je: “Molim vas, oprostite mi, tako sam bespomoćna! Ne mogu da vas gledam ovakve! Ne, Prem, ne smeš se slomiti… ako ti postaneš slab, ko će brinuti o Anjali… Ja moram da je ostavim, ali… ali, ti moraš da joj budeš podrška… Molim vas, oprostite mi! Nisam mogla da izvršim sve odgovornosti porodice… Nisam mogla da izvršim obaveze snaje… Molim vas, oprostite mi…”
Ona se potom okrene i krene, ali joj je Roli već ugledala lice.
Ona se uznemiri, brzo ustane: “Seka je tamo!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *