Simar (1598. ep.) 30.08.2016. – Simar vidi Prema sa Rosy, Piyush laže Simar!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1598. ep.) 30.08.2016. – Simar vidi Prema sa Rosy, Piyush laže Simar!

By  | 

5

Simar (1598. ep.) 30.08.2016. – Simar vidi Prema sa Rosy, Piyush laže Simar!
Prevod: Vivi. Hvala! 🙂

Piyush pita Rosy šta to radi. Izvinjava se, tj. misli da je ovo sve jednostavno. Rosy ga pita zašto ne ode da mu kaže ko je i zašto je tu. Pita ga da je ostavi na miru. Izvinjava se, nije htjela reći to. Piyush veli da on treba da se izvini što joj je potrošio vrijeme. Ne želi da ona bude u nevolji. Rosy veli da će uraditi kao što on kaže, ovaj put će ga ubjediti.
Simar je na putu. Rosy pita Prema da li bi želio sa njom na kafu. Prem upita šta. Ona se ispravi, diskutovaće o projektu uz kafu. Prem ode pa se okrene. Pozove je. Nema mnogo vremena. Piyush kaže da ide, Rosy ode.
Simar stiže u kancelariju i vidi Prema sa Rosy. Sjedaju u isti auto. Simar misli da je Prem nastavio dalje, pita se da li je to istina. Gleda u ime kancelarije i pita vozača da li je siguran da Piyush radi tu. On potvrdi. Simar shvata da Piyush radi za Prema. Roshni zove Piyusha i govori mu da Simar dolazi. On veli da je ona tu, smisliće nešto. Pita recepcionara Dipa da ga spasi. Žena treba doći tu, traži da je slaže da nema nikakvog Piyusha tu. Dipa pita zašto da laže. Piyush veli da ta žena želi da se on oženi njenom kćerkom, komšinica je. Ona se složi.
Simar ulazi, a Piyush se sakrije. Simar upita da li Piyush radi tu. Dipa laže da ne radi. Simar upita da li može da provjeri, Dipa provjerava i laže da ne radi. Simar pomisli da mora da je vozač pogriješio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno