Simar - 14.11-16.11.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 14.11-16.11.2011.

By  | 

554507_323768511011885_186834731371931_793253_814322940_n 14.11.2011.

Pari dovodi Roli do Prema.Tada se pojavljuju komsinice,Staramajka ih pozdravlja i kaze im da su taman dosle na “Puju”.Jedna pita Simar zasto stoji tako daleko kad treba Puju da radi.Staramajka kaze:
“Da,Simar.Pridji,treba da uradis Puju.”
Svi su srecni,sem Staramajke i snaja (Uma,Pari i Karuna).Simar i Prem odrade “Puju”,zatim komsinice odlaze.
Uvece,Sudzata primeti da je drvo koje je bilo deo “Puje” uvenulo i obavestava sve o tome.Staramajka okrivljuje Simar da je donela baksuz u kucu.
Kasnije,Simar na terasi kaze Premu da mozda nije dobro to sto rade posto je drvo uvenulo i da mozda Bog ne prihvata njihovu vezu.Prem joj kaze da ne misli tako,da je njihova ljubav prava i da to Bog vidi.Staramajka cuje ovaj razgovor i zadovoljno se osmehne…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


15.11.2011.

Staramajka moli Boga da joj oprosti sto je ucinila da se drvo osusi.Ona se pravda da je to uradila da bi Simar i Prem shvatili da je to sto rade pogresno i da oni nisu jedno za drugo.
Kasnije,Simar slucajno otvara kutijicu u kojoj je Sindoor i vidi unutra crn prah (inace je crven).Simar je sokirana.Ona to pokazuje Roli koja je smiruju.Staramajka slusa ovo i zadovoljno se osmeju.Ona u ruci drzi pravi Sindoor i govori kako je pripremila jos iznenadjenja za Simar.
Simar ode kod Prema i pokaze mu Sindoor,ali je on tesi.
Sudzata moli Rajendra da ubedi Staramajku da saceka jos malo sa Premovim brakom,zato sto mu treba vremena da se navikne zato sto voli Simar.Rajendra kaze da se ni on ne slaze sa tim brakom,ali da ne moze nista.
Simar se moli Bogu u hramu.Dolazi Staramajka i prekorava je sto nije upalila “Dia”.Ona krene da je upali,ali se sibica ugasi.Staramajka je pita da nije Bog ljut na nju.Simar je u panici.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *