Konačno, Simar ugleda Anđeli kako pleše u baru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1605. ep.) 08.09.2016. – Konačno, Simar ugleda Anđeli kako pleše u baru!

By  | 

1Konačno, Simar ugleda Anđeli kako pleše u baru!

Prevod: Jovan. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Priyom koja uvodi Anđeli unutar bara. Anđeli se oseća neprijatno pred svim ljudima. Priya joj kaže da je ovde takva audicija i da se ne brine ona. Madhu se misli u sebi: ,,Zvala sam ih/Simar i oni još nisu tu…”
Rohan,Piyush i Simar dolaze u klub/bar u kom je Anđeli. Simar je napeta: ,,Moja ćerka je ovde…” Anđeli vidi Simar u zabrinuta je,ona se krije iza Savanta. Savant je pita šta se dešava i zašto se krije sada. Anđeli mu odgovara da je ta žena(pokaže na Simar,prim.prevod)njena majka. Savant je šokiran: ,,Tvoja majka?” Anđeli: ,,Ne mogu da verujem da je stigla ovde da me pronađe.Ako me pronađe,odvešće me odavde sa sobom.” Piyush,Rohan i Simar su u klubu i gledaju oko sebe svuda,traže Anđeli. Neka plesačica pokušava da zavede Piyusha. On je pita šta to radi i govori joj da ga pusti. Madhu ih vidi i kaže u sebi da im mora nekako prići i reći gde je Anđeli. Savant kaže Anđeli da krene sa njim. On krije Anđeli u neku sobu. Madhu: ,,Vreme je da razgovaram sa njima i kažem im o Anđeli.” Ona pokuša da priđe Simar i kaže joj sve,ali je Savant uhvati za ruku i kaže joj da krene. Menadžer pita Rohana,Piyusha i Simar ko su oni. Piyush: ,,Anđeli nije ovde.” Savant pita Madhu da li je ona zvala Simarinu majku. Rohan: ,,Ovde su sobe za sređivanje,možda je tu.Proverimo i tu.” Piyush se složi.
Prem vidi da nema keša i pita se da nije Anđeli uzela pare i shvati da je ono bilo laž sa facebook-a što je pročitao. Prem: ,,Anđeli nije u Goi.Ona je u Mumbaju.” Prem zove inspektora. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno