Piyush,Rohan,Roshni spreče da Gopal bude Anđelin partner!

Indijske Serije

Simar (1628. ep.) 10.10.2016. – Piyush, Rohan i Roshni spreče da Raj Gopal bude Anđelin partner!

By  | 

capture-20161010-234139Piyush,Rohan,Roshni spreče da Gopal bude Anđelin partner!

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar pita Piyusha kako će doći. Kuši će ga pitati da ostane kod kuće. Piyush veli da će biti tamo za Garba noć. Doda da ima plan. Kuši takođe kaže Anđeli da ima plan. Govori joj da će morati da napiše pismo. Anđeli je pita kakvo pismo. Kuši joj ispriča, A. pohvali ideju. Piyush govori Simar da neće dozvoliti da Kuši stvara probleme u njenom i Anđelinom životu. Anđeli napiše pismo i govori joj da je napisala sve što ju je pitala. Piyush se izvini Roshni. Roshni mu govori da se uhvati za uši i izvini joj se. Piyush se uhvati za uši i izvini joj se. Pita je da pođe sa njim. Roshni se složi. Piyush joj kaže da je ona drama. Zatim kaže Rohanu da će on biti Anđelin partner. Rohan se nasmeje. Piyush ga pita je l’ razumeo. Rohan se složi, u redu. Doda da toleriše Anđeli zbog njega (Piyusha). Piyush mu se zahvali. Rohan kaže da je on (Piyush) rekao da Anđeli ima partnera. Piyush govori da će izbaciti njenog partnera napolje. Kuši čita pismo i osmehne se. Pari uđe unutra i pita je šta je to. Kuši govori da pismo. Pari je pita kakvo pismo. Kuši govori da će ovo pismo izbaciti Simar iz kuće. Pari čita pismo: “Dragi tata, mislila sam da si uz mene. Ali, ti pomažeš ženi koju ja najviše mrzim. Napustiću ovu kuću zauvek.” Pari pita da li Anđeli odlazi. Kuši govori da su zbog Anđeli oni postali jedno, sada će se zbog Anđeli rastaviti ponovo. Nakon ovoga, Prem neće oprostiti Simar. Pari pita da li je Simarina igra završena. Kuši govori da će Prem dobiti ovo pismo kada Anđeli bude otišla zauvek. Sa jedne strane će Simar biti izbačena iz ove kuće. Sa druge strane će ona/onaj koji/koja ima puno pravo na ovu imovinu… ćao, ćao.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!