SImar -Vadai prepozna Vikramov glas i uplašena je

Indijske Serije

Simar (1643. ep.) 31.10.2016. – Vadai prepozna Vikramov glas i uplašena je!

By  | 

capture-20161101-183405SImar -Vadai prepozna Vikramov glas i uplašena je

Prevod: Jovan i Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Vadaiom koja se saginje i uzima sliku sa poda, na slici je Vikram ali ona ne vidi jer je slika okrenuta sa druge strane. Ona uzme sliku i na korak je da okrene, ali Kuši dođe i otme sliku od nje govoreći da je to njihovo. Ona odlazi, a Vadai ne uspeva da vidi Vikramovo lice. Staramajka kaže Đanvi da bude spremna za doručak. Simar kaže Staramajci da je pronašla ovu devojku u hramu dok se molila. Staramajka kaže: ,,Samo Bog zna što je ona/Vadai poslata u našu kuću. Možda zato što… treba da joj pomognemo. Takođe ti treba da prihvatiš da je Anđelino venčanje sada, Simar. Bog će učiniti ono što je najbolje za nju.”
Piyush odvodi Vadai u gostinjsku sobu. Piyush joj kaže: ,,Treba da se odmaraš, ja ću ti doneti nešto da pojedeš. I još nešto, hteo sam da kažem nešto…Kada si bila kidnapovana, videla si sigurno da sam trčao za kolima ali nisam uspeo da ih stignem i zaustavim. Informisao sam policiju, takođe. Kasnio sam par sekundi, inače ne bih nikako dopustio da ti se to desi. ” Vadai kaže: ,, Možda mi je to bila sudbina. ” Piyush: ,, Moja mama kaže kako mi (ljudi) uvek krivimo sudbinu, ali ponekad se nalazi sunce skriveno iza crnih oblaka. Sudbina je kao čaša polupuna vodom. A ti odlučuješ kako ćeš gledati na to. Budi pozitivna. Dan kada sudbina radi, glava i pismo su oboje tvoji. Kako god, dosta lekcija / predavanja za danas. ” On odlazi, ona gleda …

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site