Sasural SImar Ka - Kuši upozori Vikrama o kameri

Indijske Serije

Simar (1666. ep.) 29.11.2016. – Kuši upozori Vikrama o kameri!

By  | 

capture-20161201-183253Sasural SImar Ka – Kuši upozori Vikrama o kameri

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Vikram kaže Anđeli da će morati da krenu. Prem se buni, nisu ni jeli. Vikram kaže da je u pitanju hitan posao. Simar prokomentariše da mora da je važno. Sledeći put će njih dvoje i ručati i večerati ovde. Vikram kaže Anđeli da krenu. Pozdrave se sa svima i krenu. Stižu kući. Sarođ ih pita što su došli tako rano. Anđeli govori da Vikram ima posla. Sarođ pita kakvog posla, Vikram ne dogovara posao noću. On kaže da je u pitanju hitan posao. Pita da li je njihov bankarski menadžer došao. Sarođ kaže da ne. Anđeli pita Vikrama zašto je napet. U tom trenutku stigne i menadžer. Vikram predloži Anđeli da ode da večera, ima nekog posla sa gospodinom Kanom, mora da završi. On uzme novac od g-dina Kane i potpiše papire. Agarwal uđe unutra i ugleda sav keš. Pita Vikrama zašto mu je potrebno toliko keša. Vikram se izgovara, u pitanju su hitni računi. Agarwal veli da oni uvek dogovaraju i plaćaju u čekovima. Pita ga da li ponovo čini nešto loše. Vikram kaže da je zapravo pogrešno što ništa ne preduzima.
Noću, Vadai javi Simar da je na dogovorenom mestu. Pijuš je pita da li je ponela šta joj je Simar dala. Vadai se priseti kamere i potvrdi. Simar je upozori, Vikram ne sme da sazna za njihov plan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site