Staramajka saznaje da Mano učestvuje na zabavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 17.04.2014. – Staramajka saznaje da Mano učestvuje na zabavi!

By  | 
Avika Gor

Avika Gor

Jhanvi se seti kako je Bhagti sprečila Anuraga da popije čaj i kako ga je masirala. Dolazi Bhagti, pita je može li ući. Jhanvi klimne glavom i jedva se nasmeši. Bhagti sedne do nje, kaže joj da zna da je ljuta jer je masirala Anuraga, ali nije htela da je povredi time. Jhnavi joj odgovori da nije to u pitanju, nego ne zna mnogo toga o Anuragu.
Anurag je ušao u sobu u čuo to: “Naučićeš kako vreme prolazi. Upoznavaćeš me sve više i više.”
Bhagti kaže Jhanvi da će joj pomoći u svemu.

Jutro je. Staramajka, Mano, Sudžata i Simar piju kafu/čaj. Staramajka komentariše da su Prem i Sid rano otišli. Mano zadirkuje, kaže da su zabrinuti za svoje žene. Svi se smeju. Kuši ih posmatra sa sprata, nervira se. Dolazi Verma. Kaže im da nije mogla da se suzdrži, morala je da dođe da im kaže kako je presrećna što će se sledeća kitty zabava (to je inače dobrotvorni skup, a žene ga, između ostalog, koriste i da bi tračarile :)) održati u kući Baradvajevih. Staramajka je pita o čemu ona to priča, ona prezire te kitty zabave i sve oko toga.
Verma: “Ali, Mano se priključila skupu! Zašto ste tako zapanjene? Došla je juče i rekla da ste se složili da se pridruži! Poslala mi je poruku da će sledeća zabava biti u ovoj kući!”
Pokazuje im poruku. Kuši je jako zadovoljna. Staramajka pita Mano da li je to istina, hoće odgovor. Svima je rekla “ne”, zašto je onda išla bez dozvole. Verma se izvinjava, nelagodno joj je, kaže da će sledeću zabavu praviti kod sebe. Oprašta se i odlazi. Staramajka ljutito pita Mano kako je mogla i da pomisli da bi ta kitty zabava mogla da se održi u njihovoj kući. Lagala ju je. Pita zašto. Mano snuždeno odgovori da je bila radoznala, htela je da vidi šta se dešava na tim zabavama, zato je lagala. Ali, nikada nije rekla Vermi da će planirati zabavu kod njih. Nikada je ne bi namerno povredila (Staramajku). Staramajka kaže da im poslednji put kaže, nijedna od njih neće biti deo tog skupa. Odlazi. Kuši je srećna. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno